Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Saját gépet szeretnék! Mi...

Saját gépet szeretnék! Mi kell hozzá? Ez a konfig jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok, maximum 68.000 Forintból szeretnék összerakni egy _kisebb_ gépet, és tényleg ez a max keret, ezt nem tudom növelni.Mindent az extreme digitalból szereznék be, ha lehetséges. Valaki segítene összerakni hogy mit vegyek meg, konkrétan (típus pl.)?

Lent leírom mit szedtünk össze.

Amire szeretném használni :

_KISEBB_ játékok, pl League of Legends, Sims 3, Sims 4

Régi need for speed, és flash, tehát nem kell valami nagy gépnek lennie.

Irodai munka, Office, Autocad, Netezés,youtube, stb... esetlegesen videóvágás Sony Vegas 9.0c-vel - Kb havonta 1-2 max 5 perces videó.

Ezeket a dolgokat szedtem össze, szerintetek a fenti dolgokra jók? A mostani laptopomnál fél óra mire bekapcsol, a netnél 10 perc egy oldal mire bejön,és 7 éves. Ezért asztali gépre akarom cserélni, több okból.

Ezt találtam :

Asus AM1M-A AM1 alaplap

AMD Athlon X4 5350 processzor

Kingston (KVR16N11S8/4) 4GB 1600MHz DDR3 memória

Approx APP500PS 500W tápegység

Spire CoolReef SP805S3 (AMD) processzor hűtő

Western Digital (WD5000AAKX) Caviar Blue 500GB merevlemez

TP-LINK TL-WN725N 150M Wireless USB adapter NANO

Gépház, dvd/cd író/olvasó, billentyűzet, egér, monitor,hangszóró __már van__.

Videókártyát nem néztem, mert ha jól láttam :

a.) Van alapból az alaplapban

b.) APU-t választottam (Asszem?) amit támogat az alaplap (Asszem)

Ha kell valami, vagy találtok még valamit, vagy nem jó valami akkor szóljatok légyszi! Köszi

2015. júl. 1. 15:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nekem nem mond semmit a mondat O_O

Megnéztem, és ha törik, ha szakad, ez a tápegység itt marad. Annyira rossz nem lehet, egy próbát megér szerintem. Ha mégsem jó visszaviszem, mert elolvastam, és " Meggondoltad magad?40 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!"

2015. júl. 2. 16:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Alacsony a hatásfoka, az a baj
2015. júl. 2. 18:35
 13/19 A kérdező kommentje:
Max 10000-ig van valami jobb táp? valaki írna olyat? Köszi! :)
2015. júl. 3. 09:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez a legolcsóbb olyan táp, amelyre én nyugodt szívvel kötnék rá egy konfigot. A tiérdet gond nélkül elbírná, később még egy alacson fogyasztású videókártyát is ráköthetnél: Zalman 300W ZM300-LE
2015. júl. 3. 10:30
 15/19 A kérdező kommentje:
Van nekem is egy 300 wattos Mercury tápom, nem lesz kevés? Kipróbáljuk amit írtál ;)
2015. júl. 3. 10:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Az a Mercury egy minőség nélküli valami, ne használd.

Asztali gépbe minek wifi?

2015. júl. 3. 16:16
 17/19 Trevor. ***** válasza:
FSP 350 60APN
2015. júl. 3. 16:17
 18/19 A kérdező kommentje:
Elősször is a Mercury az egy tökéletes táp volt, most is az lenne hogyha nem öntöttem volna telibe... Ez más story. Több választ ha lehet, nem kérek
2015. júl. 4. 22:39
 19/19 A kérdező kommentje:

Am már összeraktam a gépet, és maradtam az a zelmanos tápnál, és tök jó a gép, nekem tetszik. Ja, és minek wifi? A válasz: bem vagyok kábelhez kötve, bárhova tudom rakni a gépet, bármikor. És kevesebb a kábelköteg is. És nálunk úgy van megcsinálva, hogy csak az asztalig van a netkábel, éss én nem szeretném hogy ott legyen a gép, a kábeleket meg nem akarom látni. Mindenhol kábelek... Wááá. És most a szoba teljesen másik felén van a gép, ahol nincs net kábel, és a wifire van rákapcsolva a gép.

Meg haveromtól olcsón, 2500 ft-ért vettem használtan egy vezwtéknélküli eegeret és billentyűzetet is. Köszönöm a válaszolóknak!

2015. júl. 4. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!