Gamer laptopot/pct keresek, és eldöntöttem hogy asztali gépet veszek. Szerintetek milyen ez a konfig? : Proci: I
Jó kis összeállítás, bár a VGA utána nem néztem, de az Nvidia kártyákkal sose jártam porul, szerintem elegendő az a 8 GB RAM, de igen idővel eljön az idő, hogy kellhet a +8 GB ebben egyetértek az elözővel, de ráér még, később is pótolható +2x4 GB-al.
Annyit az Intel vs AMD-ről, hogy aki megteheti és nem csak kimondott játékra veszi a gépet annak mindenképp Intelt javaslok, de ettől függetlenül AMD-sek sem rosszak, sőt mai csúcskategóriái már egész jók. :)
Köszi az eddigi válaszokat!
Én is ugy gondoltam, hogy késôbb még teszek bele 8 GB ramot. Pont ezért döntöttem ûgy, hogy asztali gépet veszek, mert annyi pénzem nincs hogy ennyit kidobjak uj laptopra 2 évenként. Így meg ha kell tuzdom böviteni. Amugy az alaplap: Z97-GAMING 5 ATX LGA1150 Motherboard.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!