Ezen a konfigon amit most veszek hogyan futna a Gta 5+Videóval? Illetve Sony Vegas?
Processzor Intel core i7-4790 3.60 ghz
Ram:16 gb (2 szer 8 , ddr3. 1600 mhz 4 steckplatze
Festplatte 1000+16 flash cache (s-ata lll 7200 u/min)
Grafika nvidia geforce gtx 745 4 gb gddr3
Windows 8.1 64 bit
Hát igazából belehet olyan rosszul állitani a játékot , hogy nagyon kevés fpsed legyen, de azért van ez, mert 6 éves a játékmotor és eléggé elavult már, egy csomó effekt nem is igazán működik benne és feleslegesen öli a gépet. Ha normálisan beállitod a dolgokat, akkor is kb ugyanugy fog kinézni de jóval több fpsed lesz, mert 30-40 azért elég vicces :) Láttam tesztoldalon ahol 2560*1600 ban volt 60 fps körül very highon..pedig az jóval nagyobb felbontás mint Full hd
970 kb ugyanott van mint a 290, játékoktól függően kisebb nagyobb különbségek. GtaV-ben kb ugyanúgy állnak, viszont a 970-esen csak 3.5 gb memóriát ér el teljes sebességgel a vga. Az érkező dx12-t is Amd vga-ra fejlesztik, szóval egy újabb jó ok hosszú távra.
Amugy nem kell annyit vesződni a tuninggal, biztonságosan be lehet lőni egy elég jó értéket, aztán hozzá se kell nyulni többet.
Ide irhatsz privátot nyugodtan, facebookot inkább hanyagolnám :)Ezt még nagyjából nézem, de facet annyira nem szoktam.
A 290-et kb fel tudod huzni a 290x szintjére, de nyugi amugy a 290 is bőven elég FullHD-ban.
De itt egy vaporx 290x : [link]
De nincs akkora különbség köztük, szóval nem kell még többet rá költeni, mint mondtam a 290 kb hozza ezt ha kicsit tuningolod.
Hát a 980 van még, de az 150-160. De amúgy ezt ne ugy ertsd hogy pl a 290 re 40-50fpst irnak minden szarral bekapcsolva, hogy csak annyit megy. Az csak a minimum fps amire néha beeseik az elavult motor miatt, de a játék nagyrészében 60 felett megy.
Amúgy itt egy normális teszt, ahol be van állitva a játék nagyjából very highra és ki van kapcsolva minden szar ami semmit se csinál. Így is ugyanugy néz ki mint maxon.
Láthatod, hogy FullHd-ban még a 280 is elég a 60fpshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!