Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógépem nem jelzi ki...

A számítógépem nem jelzi ki az USB-s egereket, Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Windows XP-s számítógépem van és nem jelez ki semmilyen USB-s egeret.De az USB-s billentyűzetet ki jelzi.

Próbáltam megoldást keresni a neten,és azt írja hogy PS2-s egeret lehet hogy kijelzi csak nincs olyanom.A válaszokat előre is köszönöm!

2015. jún. 30. 22:51
 1/5 CspCsj ***** válasza:

Eszközkezelőben sem jelzi?

Van ott ismeretlen/felkiáltójeles eszköz?

2015. júl. 1. 10:41
 2/5 A kérdező kommentje:
De Kijelzi!Csak nem tudok mivel rá kattintani!
2015. júl. 1. 13:04
 3/5 CspCsj ***** válasza:

Csak billentyűzettel is lehet ugrálni: "Tab", "Shift+Tab" és nyíl billentyűkkel.

Megpróbálnám megváltoztatni (frissíteni) kézzel az illesztőprogramot:

[link]

Megj.:

Néha működhet, ha a képen a 2. ablakban az Illesztőprogram frissítése helyett az Eltávolítást választod, hátha csak rosszul ismerte fel az eszközt. Legközelebbi csatlakoztatáskor talán jól ismeri majd fel.

Ha így sem működik, akkor a teljes műveletsort kell próbálni.

2015. júl. 1. 14:49
 4/5 A kérdező kommentje:
azt csak win 7-en lehet csinálni!
2015. júl. 2. 23:14
 5/5 CspCsj ***** válasza:

A képeket saját magam készítettem XP rendszeren, és a lépéseknél csak billentyűzetet használtam. (a képsorozat elkészítéséhez később egeret is)

Egyébként mire gondoltál Win7-tel kapcsolatban? Win+R kombinációra?

2015. júl. 3. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!