A számitógépben egy hkc usp 3430 tápegység volt gta v közben kikapcsolt a gép megpróbáltam bekapcsolni de nem indult viszont füst szált ki a tápból igy kiszedtem a tápot a gépből, azóta eltelt 2 hét sikerült szereznem egy chieftek gps500a8 típusú tápot , beszereltem mindenkit összedugtam ,kapcsolom a gépet pörög minden venti pörög a videókártyáéis(a hkc táppal elég nehézkesen indultak a ventilátorok bekapcsoláskor) de kép Nincs, kiszedtem a videókártyát és a monitort az alaplapi vga csatlakozóval kötöttem össze de igy sincs kép , mi lehet a baj?
Most komolyan, hogy egy 11.000Ft-s alaplapot tettél egy 8 magos FX alá.... Jézusom! Minimum egy 20.000Ft-s kéne. Nem kap rendesen áramot a processzor.
2015. jún. 30. 13:29
2/13 Trevor. válasza:
A második hülyeség a 4GB-s R9 270X az R9 280 3GB helyett.
2015. jún. 30. 13:45
3/13 Trevor. válasza:
Valószínűleg tönkrevágta az egész gépet a szar HKC.
2015. jún. 30. 13:51
4/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom gyenge alaplap és szívtam is miatta eleget de sajnos mikor vásároltam igy tudtam csak kijönni és terveztem a gyenge láncszemek gyerélését ,a videó kártyát meg barátnőmtől kaptam aki nem ért az ilyesmihez, de idáig nem volt vele gondom nekem nem kell 16k meg 32 k meg 64 k felbontás ,meg a csilli villi effektek is kiverik a szemem , gta v 54-60 fps high beállitáson 1440*900 felbontáson nekem bőven elég
2015. jún. 30. 13:58
5/13 IceHunter válasza:
A videokártya az oké, de az alaplap az szerény. Egy FX alá min. 20.000Ft-s kell.
2015. jún. 30. 14:03
6/13 IceHunter válasza:
Ha még van rá garancia, akkor vidd vissza, mert szerintem a táp tönkre vágta az egész gépet, a HKC táp.
2015. jún. 30. 14:05
7/13 anonim válasza:
Ha működött a gép a HKC halála elött,majd a HKC halála utána egy rendes táppal nem megy,akkor ott valamit megölt a HKC.
Ha akkor kérdeztél volna,mielött először bekapcsoltad a HKC-vel,akkor most nem lenne gond.
Valószínűleg az alaplap vagy a VGA szállt el.
2015. jún. 30. 14:06
8/13 anonim válasza:
Vagy mind2.
2015. jún. 30. 14:23
9/13 A kérdező kommentje:
Hálistennek az alaplap szált el nem a vga , be is szereztem helyette egy gigabyte ga-990fxa-ud3 alaplapot , most jelenleg a gondom hogy a az új deszkán 8 pines a cpu power csatlakozó , néztem bekötési rajzokat , végtelenül hasonlit a 4 pinesre , gyakorlatilag a duplázása , néztem a neten a kapható
2015. júl. 8. 20:19
10/13 A kérdező kommentje:
Átalakítókat és két fajtát találtam az eggyik a 4 pinesböl cpu csatlakozóbol indul amiböl dupla kábelek jönnek ki , és találtam olyat ami egy 4 pines cpu csatlakozóbol és egy 4 pin es molex csatoból áll és ennek a végén van egy 8 pinc es cpu csatlakozo , de mivel az én tápom 12 voltos ága osztott igy nem tudom hogy meik mellett tegyem le a voksom , a kábelek duplázása nem hiszem hogy nagyobb áramot tud leadni(feltételezem azért 8 pines csatlakozó van a deszkán mert nagyobb az áram szükséglete mint a 4 pines csatlakozóval ellátottakénak) tehát szerintem ha több áramra van szükség akkor kell a cpu4 pin + molex 4 pin = átalakító , viszont amit nem tudok hogy kockázati tényezőe az hogy osztott ágas a 12 volt a tápban ,fizetésig (ami a diákszövetkezetemnél sajnos 20.-án van)meg sajnos nem tudok új tápot venni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!