Miért nem ad képet a számítógépem?
Helo
Kb. 2 hete egy ismerőshöz aki ilyen hatalmas szakértő. Ott minden ártalmas dolog le lett róla szedve meg rendbehozta stb.
Tegnap az egyik szobából átvittem a másikba tehát minden kábelt kihútam, a monitorból nem. (A monitort is vittem). Akkor beindult rendesen, utána visszavittem az eredeti helyére, de nem dugtam vissza. Ma délután pedig mikor bedugok mindent.es bekapcsolom a ventillátor beindúl, (de mintha nem teljesen olyan hangja lenne mimt szokott induláskor) és kép semmi nem jön. Ha beledugom az egeret meg a billentyűzetet az se világít, viszont a net az világít, pedig ugyanabba az usb-be dugom. Megpróbáltam más kábelekkel ugyse jó. Pedig semmi különöset nem csináltam vele, nem rángattam a kábeleket, nem dobáltam a gépet és rendesen leállítottam egérrel utána meg lenyomtam a billenőkapcsolót.
Olvastam itt olyasmit, hogy nézzem meg rendesen benne van-e a ram meg ilyesmik. Szerintetek ez segítene?
Szerintem nem a monitorral van a baj. Ja meg amikor megnyomom a fizika ujraindítás gombot a ventillátor hangja megváltozik egy pillanatra, de le nrm kapcsol.
Szerintetek mi a baj?
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!