Milyen fejhallgatót vegyek?
hopsz nem fejeztem be, szal pl. egy olyan pioneer nem olyan rossz. Egész jól szól, kb. 8-10ezer forint körül van. Igaz nem kinti használatra van, de hát na. :))
Superluxot mondanék szívem szerint, de hogy zárt is legyék, meg relatív kis impedanciával rendelkező (hogy meghajtsa a telefonod is) legyék, na olyat nem találtam. Ez a pio nem szól rosszul viszont.
Hát én általában jobbakat vásároltam életem során. Kezdtem ilyen full olcsó filipszekkel, de mindig meghaltak hamar... Aztán jött a Cs-zés, ott szokás valami rendeset venni, így kezdtem el Sennheisereket vásárolni. Azok bírták nagyon sokáig, és bszdki, a hangja... A hd515-öm 6éven át bírta a ráülést, a kábelén 120000x ment át a forgószék, mindent kapott, amit elképzelni csak el tudsz. Ma már képtelen lennék nagyon szar hangú fejessel létezni.
Ez a pioneer azért jó btw, mert relatív dinamikus a hangja, a mély pl. brutális, cs-hez az eq-t lekell vennem. De ami a legnagyobb erőssége az a kényelem. a 30ezer forintos sennheiser kényelmetlenebb volt. Ez 1-2 napot úgy tud a fejemen lenni, hogy észre sem veszem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!