Milyen fejhallgatót vegyek max 10 000-ért?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy fejhallgatót,kinéztem az Ozone Rage ST-t,de hallottam róla sok rosszat. Főként James Blunt,Adele,Clean Bandit,Coldplay,David Gray,Eddie Vedder,John Mayer,Lana Del Rey,Maroon 5,OK Go és Quimby számokhoz kellene. Mit ajánlotok ebben az árkategóriában?2015. febr. 24. 21:04
1/2 anonim válasza:
Én ezt a fejest nyúzom napi 2-3 órát.
Fél éve rendeltem semmi bajom nincsen vele, annyi hogy ugye nagyon laza, és nem igen "cuppan" rá a fejedre, ezért hallod a külső zajokat. Persze ez full hangerőn felejtős. Ja és persze, nem ajánlom zene hallgatásra, ez inkább gamer fejhalgató, nem zenéhez való, hisz elég halk.
2/2 A kérdező kommentje:
Kinéztem egyet,és meg is rendeltem egy vezetéknélküli prestigo pbhs2br-t. Van egy rossz szokásom,mégpedig mindig megrágcsálom a fejhalgató kábelt,ezért tálasztottam ezt.
2015. febr. 24. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!