Milyen fejhallgatót vegyek játékra?
Mit ajánlotok,milyen fejhallgatót vegyek?Elsősorban játékra szeretném használni,MOBA/FPS játékra.(League of Legends,CS:GO) de zenehallgatásra is ezt szeretném.
Szempontok:
-Jó magas,mély hangzás
-Kényelem több órás játék közben
-Jó mikrofon(ne recsegjen,tiszta legyen a hang)
-Zárt(mikor felveszem ne azt érezzem,hogy nincs rajtam semmi hanem rekessze ki a külvilágot)
-10.000HUF alatt vagy minimálisan fölé essen az ára.
Erre nézz rá. Nekem is ilyenem van , és ebben az árkategóriába szerintem elég jó.
Annyi a bajom vele, hogy a mélyhang az kicsit sok nekem (de a mobo audio manegerében úgy is tudsz rajta álligatni, szal whatever)
ezek a "gamer fejhallgatók" nem érik meg az árukat... attól még hogy rá van írva, nem lesz jobb.én egy minőségi hi-fi fejhallgatót ajánlok...
ebben a kategóriában ott vannak az ár/érték arányban verhetetlen Superlux fejhallgatók, ahol a márkanév helyett egyedül a minőséget fizeted, és nem csak játékra, de zenehallgatásra is kiváló.
a teljesen zárt hd669 és hd661 modellek szigetelnek a legjobban, ezért zavartalan játékra azokat ajánlom.
ha ezek túl drágák akkor esetleg egy félig zárt hd681b lenne a legjobb választás...
Köszönöm az eddigi válaszokat! Utolsó:a probléma csak az,hogy nekem mikrofonnal együtt kellene egy fejhallgató mivel nem szeretnék külön arra is költeni.
Néztem egy Thermaltake SHK002ECBL TT Shock nevű fülhallgatót vagy esetleg egy Creative Tactic3D Alpha.
Szerintetek melyiket érdemesebb,de még a fent említett Philips is ígéretes.
Szia pcx a barátod :) én ott találtam egy 2000ft-os
fejhalgatót mikrofonnal és kiválóan működik
Te fejhallgatót írtál a kérdésben ;)
Az a baj hogy a gamer headsetekben lévő mikrofon elég gyenge minőségű és ha elromlik vehetsz egy teljesen új headsetet. Egy 1000 ft-os mikivel és egy minőségi fejhallgatóval sokkal jobb eredményt érsz el.
Azok a superlux fejhallgatók pedig tényleg nagyon jók,jóval túlmutatnak a kategóriájukon... Olvass teszteket, és vond le magadnak a következtetést. A te pénzed és a te döntésed, én csak azt tudom ajánlani amit én is vennék ennyiből...
Én szerencsére tapasztaltam hogy mekkora különbségek vannak egy gémer headset és egy ugyanolyan árú fejhallgató+mikrofon páros között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!