Lapada kérdése:
Hogyan töröljek le egy videokártya drivert kép nélkül?
Figyelt kérdés
Egy ősrégi amd kártya van a gépben, ideiglenesen beletettünk egy nvidia kártyát, amihez felraktuk a drivert, hogy felismerje a gép, és valószínüleg ezért nincs kép..., és hogy ezt hogyan lehet letörölni?2015. jún. 26. 17:40
1/10 Trevor. válasza:
Csökkentett módban már próbáltad?
2/10 A kérdező kommentje:
Semmi kép nem jön be ugyhogy nem tudom csökkentett módba állitani
2015. jún. 26. 17:57
3/10 Trevor. válasza:
A csökkentett mód BIOS után f8-al indítható el.
4/10 A kérdező kommentje:
De amikor elindítom a gépet, már akkor nincs kép, nem boot után...
2015. jún. 26. 18:04
5/10 anonim válasza:
Hát akkor ott más gond lesz, bootoláskor, és bios eléréskor nem számít van-e windózos driver vagy ilyesmi, hisz akkor még el se indult a windóz. Hibás sajnos vagy bénán tették be / nem kötöttétek rá a tápját.
6/10 A kérdező kommentje:
A biosig sem jutok el.
2015. jún. 26. 18:23
7/10 A kérdező kommentje:
annyira régi kártya ez hogy nem is a rendes pcie csatlakozoba kell beledugni hanem alá valami kisebb csatlakozoba. és nem kell táp kábelt dugni rá.
2015. jún. 26. 19:24
8/10 anonim válasza:
Gondolom a sima pci csatlakozóra gondolsz, de már írtam, hogy akkor kuka az a kártya.
9/10 A kérdező kommentje:
2 napja vettem ki a gépböl akkor még müködött
2015. jún. 26. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!