Most raktam össze egy gépet és az a gondom, hogy miért csinálja ezt az induláskor?
Na szóval vadi új minden a gépben első indításkor meg a többi próbálkozásnál is nem kapott áramot a billentyűzet amivel elő tudnám hozni a bios-t és ennél tovább nem is jutottam, amikor megnyomom a power gombot akkor a billentyűzeten a visszajelzők felvillannak mint caps lock, num lock ilyenek majd ezek után feltételezem nem kap elég áramotmivel (próbáltam egy pendrive-ot az világított) mivel nem világítanak és a billentyűzet nem használható. Másik "tünet" amikor megnyomom a power gombot a ventilátorok(videókártya, processzor, tápegység) felpörögnek majd megállnak ez kb. három-négyszer majd beindul vagyis ebből tudok következtetni, hogy beindul mert még a bios-t sem sikerült behozni az említett probléma miatt. Én az alaplapra gyanakszom a táp biztos nem rossz mert egy jó használt táppal is próbáltam
vagy az is lehet, hogy én hibáztam valamiben az összerakáskor egyébként ez a második összeszerelésem (ezt most csak ismerősömnek segítek) elsőnek magamnak raktam össze akkor semmi baj nem volt.
confrig:
Prosesszor: [link]
winchester: [link]
Videókártya: [link]
ALAPLAP: [link]
Táp: [link]
Ram: [link]
Még vannak de azok nem lehet közük a problémához.
Próbálkoztam minden felesleges lecsatolásával ami esetleg okozhatná a problémát mint pl.: DVD író, videókártya, előlapi USB panel hang panel. még a gomb akku kivételével is hátha ez "restart" segít de minden hiába ötleteimből kifogytam segítsetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!