Tudtok mondani jó gépházakat?
Figyelt kérdés
5 ezer forint környékén kéne mATX es ház ami lehetőleg jó minőségű ebben az árban2015. jún. 22. 22:04
11/14 anonim válasza:
az a 2 usb csati ritka kevés, nem ajánlom
12/14 A kérdező kommentje:
és azon kívül hogy kevés attól még jó ház? Mert nekem elől a 2 USB bőven elég a többi egér bill stb megy az alaplapba
2015. jún. 23. 00:47
13/14 anonim válasza:
A gépház tetején van a 2 usb. Ha csak ennyi cuccod van, akkor hajrá. Maga a házikó egyébként igényes, normális minőségű.
14/14 anonim válasza:
Az se baj, ha ATX házat veszel, csak kompatibilis legyen m-ATX alaplappal is.
Na meg ha végigolvasod azt a cikket, amit kedves #HUN_Sector linkelt, akkor kicsit átgondolnád a dolgokat szerintem, én is vettem egy olcsó házat, mert gondoltam, minek drágább...... ahha, melegedési és zaj problémákkal küszködtem vele.
A házban nem lehetett normális légáramlást kialakítani, no meg arról ne is beszéljünk, hogy annyira "masszív" volt, hogy az 5400 RPM-es HDD szétrázta, és rezgett tőle az egész, pedig még gumilábat is használtam a HDD rögzítésénél......
Én azt tanácsolom neked, hogy az említett Raijintek Arcaida házra ruházz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!