Tudtok mondani nekem ilyen módszereket?
Figyelt kérdés
Olyan módszerekre lennék kíváncsi aminek segítségével lehet futtatni akár 10 éves gépen is újabb játékokat vagy nem feltétlen újakat csak olyan 2008-2012-eseket.2015. jún. 21. 13:52
1/8 anonim válasza:
nincsenek ilyen módszerek. Persze, ha a te 2005-ös géped csúcskategória volt akkoriban, a 2008-as címeket vinnie kellene, de ha akkor se volt egy nagy durranás, akkor nincs mit csinálni.
2/8 A kérdező kommentje:
hát egy AMD ATHLON 64 x 2 Dual Core proci 5600+ 2,8 GHZ 2 mag
2048 MB DDR2 memória
Nvidia Geforce 7600 GS 256 MB
Szerintem itt a jelentős hardvereket elmondtam de szóljatok ha nem.
2015. jún. 21. 14:39
3/8 Trevor. válasza:
Még a proci és a ram csak-csak elég, de videokártyából mindenképpen valami DX11-et támogató kéne.
4/8 fersk válasza:
A videó kártyád a fő gond. Egy kicsivel jobbal én hasonló géppel 2010-2012-es játékokat alacsony beállításokkal hiba nélkül futtattam egy ismerősöm gépén, így nem is vett újat. :)
5/8 Trevor. válasza:
Apropó, ha létezne ilyen módszer, akkor mi a faxnak vennének az emberek új gépet?
6/8 A kérdező kommentje:
vannak ilyen módszerek csak sok programnál/játéknál nem ismert
anno az NFS world-nek csináltam valamit amikor még egy ennél is rosszab gépem volt és, akkor valamit megbabráltam úgy, hogy a grafika se lett csúnyább meg semmi, de mégis a min konfignak a fele volt meg és lagmentesen ment minimumon. Ilyesmikre gondoltam.
2015. jún. 21. 15:47
7/8 anonim válasza:
lehet szimplán felraktál egy patchet. Ilyen dolgok nincsenek, hogy az igényét lejjebb viszed.
8/8 A kérdező kommentje:
nem patch volt hanem ott parancssorba meg ilyenkbe kellett nyúlkálni és mondom a minimum gépigénynek a fele volt meg
2015. jún. 21. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!