Tudnátok mondani bevált zsirégető módszereket/ételeket/gyakorlatokat? Mindent ami hasznos lehet a témában
"nincs sok súlyfelesleg rajtam kevés de azt is leszeretném adni"
Ezt irta, tehat le akar adni.. aki ilyen magassagnal 53 Kg-bol meg 3 Kg-ot lead, az mar eleri a "ropi" kategoriat.. Tudom, mert volt ilyen baratnom, nagyon dekorativ volt, modellnek siman elmehetett volna, de en nem bantam volna ha mondjuk 53 Kg.
Neked nyilvan biznisz az, hogy a kislanyok, meg nagyobbacska lanyok nem elegedettek az alakjukkal, talan boltod van,vagy szemelyi edzo vagy ilyesmi vagy. Nagyon szakkepzettnek hangzol mindenesetre, ahogy irsz. Mar csak azt kell eldonteni, hogy nem hulyeseg-e? Mar bocsanat, h belekontarkodom, nem vagyok szakmabeli, de a feherje turmixok miert segitenenek az izmos hasfal kialakitasaban?? Amugy a tobbivel egyetertek, amiket irtal, bar az a mennyisegu viz szerintem megintcsak nem indokolt, plane asvanyvizben(!), mert nem szabad csak asvanyvizet inni. 2-3 Liter untig eleg vizbol, ami legyen tisztitott es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!