Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudtok mondani jó gépházakat?

Tudtok mondani jó gépházakat?

Figyelt kérdés
Olyan gépház kéne ami mATX es alaplappal jó és az lenne a lényeg hogy 7-8 ezerért legyen és jól nézzen ki . Egy sima egyszerű de még is jól kinéző ház kéne én kerestem de nem találtam jókat
2015. máj. 13. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
2015. máj. 13. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló által linkelt házak nagyon jók, az a Sharkoon pedig eléggé ismert az ismerőseim körében, csak dicsérik! Őszintén tudom ajánlani. :)
2015. máj. 13. 16:34
 3/10 anonim válasza:

Zalman Z3 Plus

igaz hogy 14k de kitünő minőség.

2015. máj. 13. 16:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Az első amit linkeltek az nekem annyira nem jön be a sharkoon meg azért nem jó mert a venti az elején nagyon szivja be a port volt nekem is olyan régen annyira nem volt jó hogy naponta takarítani kellett
2015. máj. 13. 17:28
 5/10 A kérdező kommentje:
max 8 ezrem van rá a 14 már sok
2015. máj. 13. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
De van benne porszűrő. A te régi házadban nem volt. Nekem Sharkoon Vaya házam van, elöl szintén 12-es venti porszűrővel és semmi port nem szív be.
2015. máj. 13. 17:32
 7/10 A kérdező kommentje:
sahrkoon vaya 2 házam volt a porszűrő miatt nekem se a gépházba szivja be hanem az elejére a port és nagyon meglátszik rajta
2015. máj. 13. 17:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Én ezért szoktam havonta tisztítani.
2015. máj. 13. 18:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem naponta volt full poros nem havonta
2015. máj. 13. 18:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Ma raktam bele a gépem egy Raijintek Arcadia házba. (8.200Ft pcx.hu oldalon)

Nagyon jól néz ki élőben. Az elejébe számoljatok még bele egy 12cm ventit, gyárilag egy van benne csak hátul. Tetejébe nem kell venti, nekem legalábbis álló hűtőm van és a hátsó venti a cpu hűtő által a bordákon átfújt levegőt egyből szívja ki, ha raknék a tetejébe, az csak megkavarná, rontana rajta szerintem. Porvédő a tetejéhez is van!

A kábeleket jól el tudtam benne rendezni. Alsótápos, alulról kivehető porszűrővel. Tetején van usb 3 és usb 2 is, illetve a kapcsológombok, hang kivezetés.

Mindent tud, amit egy mai modern háznak minimum tudnia kell! Könnyű, de nekem nem tűnt instabilnak.

Szerintem 5/5! (ennél kisebb tudásút semmiképp!

(Sharkoon vs-3 épp ezért nem kéne, felsőtápos még)

2015. máj. 13. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!