Tabletet vennék, lent vannak a paraméterek. Tudna segíteni egy hozzáértő?
1. abszolút nem értek ezekhez a dolgokhoz, nem is érdekelnek, nem számít, hogy "menő" legyen
2. hosszabb időt leszek külföldön, tanulni és dolgozni. A férjemmel való kapcsolattartásra (skype) és a munkához/tanuláshoz kellene egy eszköz, de ha meg lehetne úszni a laptop cipelését, az praktikus lenne
3. nem igazán tudom, mi a reális ára ezeknek a kütyüknek, de nagyon nem akarok 100E fölé menni
Mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm,, ha valaki segít!
Galaxy note ... köszönöm ülj le 1-es.
Kis felbontás akkora képen? - nem rossz a kép persze,de egy idő után már csak azt nézed.
Én használtan vennék,egyrészt (nekem) tök m1 ,hogy más használta -e 1 évig vagy én ,de az már nem ,hogy 140e helyett csak 80e.
[link] - ennél jobbat keresve se találhatna,egyrészt i5 processzor ( álom tabletben) Full hd tűéles képernyő 1920*1080 és nem 1280*640 ,mint a note-ban, 128!!! GB tárhely,ami 8x több,mint a note-ban,ráadásul nem SD kártyás tárhely ilyen ~ 20-30 mb/s sebességgel ,hanem SSD ami tesztek szerint 400mb/s -el működik a surface-ban, 4gb ram ami duplája a note-nak,magyarul itt nem 2 appot (böngésző + 1 office word) tudsz egyszerre nyitni ,és szenvedni a telt ram miatt,hanem többször annyit (4gb rammal akár 10-et is,bár nem használ átlag felhaszn. egyszerre annyit).
nem műanyag,hanem magnézium kompozit külső.
Illetve kerek 7 nap múlva win 10-el is használható,ami még kevesebb hardvert kér ,ingyenes és legális,sőt gyorsabb,azért ezt a hírdetést vettem ki,mert 110-be ad hozzá typecovert (gyári bill.-t ami 150 gramm ,egy telefon súlya) ennél jobbat keresve sem talál ,szerintem,ilyet meg cirka 180 környékén (azért ennyi ,mert már 2 típust is kiadtak utána,illetve a surface pro sorozatból ez a legszerényebb darab).
Nos ez a max 100e ft-os keretet egy tizessel lépi át,viszont van hozzá bill. ami 28e újan,illetve bármilyet venne kérdező szüksége lenne hozzá NORM KÉNYELMES bill.-re mert tabon írni nem a legkényelmesebb hosszan,ehhez azt se kell venni és ilyen árban is jobb,mint ipad paraméterek,ha jól tudom a jelenlegi ipad csúcstermék az air 2 ami 230e,és fele ennyi ram ill. sima háttértár és nem ssd.
Tényleg csak az árnyékát tudná megvenni.
Hát meg ne haragudj,de nem csak a fotós meg ilyen olyan
40+ monitorok kellenek.
Megdöbbennél hányféle munkát lehet végezni tableten,lényegében mindent ami általános (egy példa : RcNews tulajdonosa Silló István is csak tabletet használ,vagy Tim Cook is csak tabletet használ ipadet).
Ipad 4 tényleg nem 100k alatt van csak 90k.
Na meg a felül linkelt surface.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!