Szeretnék venni egy gamer számitógépet tudnátok segitteni?
Raijintek Arcadia ház (+Arctic F12 PWM venti) (10E)
FSP Raider 750 táp (24E)
Gigabyte GA-Z97X-GAMING 3 alaplap (34E)
i5-4690K proci (68E)
Raijintek Ereboss hűtő (10E)
Crucial 1600 CL9 2x8gb (34E)
WD EZEX 1tb (15E)
Asus R9 290 4gb (88E)
Ez kb. 285E kiszállítva pcx.hu oldalról. GTX980at nem éri meg, az árán bedobsz még egy ilyen kártyát és sokkal erősebb lesz, 373E lenne úgy kiszállítva. (ezért írtam 750W tápot)
FULL HD játékra tökéletes lesz még évekig!
#1 en nem venem meg kerdezo (390 el talan)
980 bol is lehet majd SLI t is csinalni mikor hasznaltan mar jo aron megy a vga
de raider 750 nem jo valasztas, foleg nagyfogyasztasu tuningos es cfx rendszer ala
XFX 750 lenne a minimum
gephaz meg nemtudom menyire lene alkapmas jo szelozesu cfx rendszer kivitelezesehez
talan semenyire, most nem nezem meg hogy egyaltalan van e cfx tamogatasa is...
amugy persze araert nagyon szuper haz, de nem az #1 altal emlitet cfx rendszed ala...
egesz szep lapkanak tunik viszont az
m'eg az sli t is tamogatja,
igaz csak x8 modban megy ha 2kartya van de ez nem szamotevo
ha cfx et megfogadod tole, akor en minkepp jobb hazat es jobb tapot neznek, ha meg nem lesz cfx raider 650 is tulzas igy 550 t is siman veheted belole, de arban(raider750) talan xfx 550 / seasonic 520 is van
ilyen alap hdd melet meg mivel arba beleferhet mego dolnak egy ssd t is ilyen kaliberu gepbe amugy is illene 120/128gb koruli minimum kell
amugy Asus mindeg is nagy felaral szokta arulni hardvereit
nos hat es ez a 290 asus mindegyiktol olcsobb
nem gyanus kicsit?
amd vga bol amugy se venn'ek asus t
vga is keretedbe 290x is beleferhet
mar ha amd megfelel (de 390/x is)
en mindenkepp nvidia t preferalom legyen az 970 vagy 980
#3 nem feltetlen jar jol, orulhet ha rosszul nem jar
kb. olyan konfigot kapna csak m'eg rosszabbat, amit a kerdezo elozo kerdesebe irt...
szoval akkor csak meginkabb vesztene
ilyesmit adnanak el neki
H81 + i7K + GTX750 vagy veletlen 960(de inkabb regebbi 760...) + GPA / iArena / Elite ... tapegyseg + 5400as hdd + 64GB ssd
pl.
A 390 jelenleg olyan 40%al drágább, és erősebb 10%al. A vram miatt viszont alkalmasabb CF rendszerre 4K játékra de én full HD-t írtam. 4K-ra egy jó 40coll monitor 200E.
GTX980 sli árán én megírtam a konfigot majdnem r9 290 CF-el :)
Raider 750 60A 12V
XFX 750 62A 12V
Ugye nem ezen a 2A-n múlik :) Bármelyik CF rendszert elviszi ez a táp gond nélkül, bármelyik FX procival, húzva is.
A gépházzal mi a gond? Oldalai tömörek, ami szerintem kedvez a légáramnak. 2db venti tehető felülre (oda nem biztos, hogy tennék, a meleg levegő amúgy is felfelé száll, bár CF rendszernél lehet oda sem árt) 1 előre pluszban, 1 van gyárilag hátul, mindegyik 12cm-es. Kábelek hátul elvezethetőek, így ez sem akadályozza a levegő áramlását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!