Milyen számítógépet vegyek 100K-ból, NEM Játékra?
Figyelt kérdés
Videokártya nem is kell bele, nekem jó az Intel HD is szerintem. Programozásra kellene (eclipse(ez nagyon tud enni), visual studio, unity(na igen ez az ahol kéne vga, de lemondok róla, mert amit fejlesztek játék azt szeretném igpu-ra is optimalizálni, és így talám még könnyebb is), és ide nélkül linuxon C++). Tehát párhuzamosan szeretnék rá egy Ubuntut és egy Windows 7-et rá. Merevlemez, és RAM viszont nem kell mert van egy 2 TB winyóm, és 8 GB RAM-om.2015. jún. 16. 15:14
1/7 anonim válasza:
Szerintem legyen piros, az most is trendi.
2/7 A kérdező kommentje:
Illetve multimédiára (Még a HD-t is nélkülözni tudnám) is lenne használva kisebb részben, meg office.
2015. jún. 16. 15:18
3/7 A kérdező kommentje:
Értem, akkor biztosan piros lesz :)
2015. jún. 16. 15:19
4/7 anonim válasza:
Akkor veszel egy 1150-es i5-öt vagy ha nincs rá elég pénz akkor i3-at, ahhoz egy lapot meg egy 400 wattos tápot. A többi csak apróság.
5/7 anonim válasza:
Laptopot vegyél én azt mondom. Ott azoknál vannak olyanok is amelyik nem játékra való.
6/7 anonim válasza:
Van lehetősége asztali gépet venni,erre te notebookot ajánlasz?
Gratulálok.
7/7 anonim válasza:
Asrock B85M Bulk alaplap 12+24 hó gar.
FSP 350W ATX-350PNR OEM tápegység 12 hó gar.
Intel Core i5-4460 processzor 12+24 hó gar.
Kingston HyperX 120GB SH103S3/120G SSD meghajtó 12+24 hó gar.
ModeCom Logic A10 számítógép ház 12+12 hó gar.
Összesen: 98 433 Ft
pcx.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!