Galuska1 kérdése:
SSD beállítási probléma?
Figyelt kérdés
Vettem egy SSD-t viszont olyan problémába ütköztem,hogy ha a HDD-re telepítem a játékokat akkor a többségük félperc játék után lefagy,ha viszont az SSD-re telepítem őket akkor a játék maga működik,viszont ha elindítom (a játékot) akkor onnantól kezdve valami olyan szinten lelassúl a gépem,hogy az hihetetlen (csak a leállítás kb 10-15 percet vesz igénybe) pedig a ramom 20%-on a CPU-m pedig 2% van ilyenkor is. Én valami beállítási hibára gyanakodom,de persze bármilyen tippet/segítséget várok!2015. jún. 19. 23:13
11/11 anonim válasza:
A teljesen haszontalan és szükségtelen DLL Files Fixer-re gondolt. Az egy éves licensz 23.75 euróba kerül, ez forintban kicsivel több mint 7000 Ft. Szó nem volt az SSD-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!