Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SSD beállítási probléma?

Galuska1 kérdése:

SSD beállítási probléma?

Figyelt kérdés
Vettem egy SSD-t viszont olyan problémába ütköztem,hogy ha a HDD-re telepítem a játékokat akkor a többségük félperc játék után lefagy,ha viszont az SSD-re telepítem őket akkor a játék maga működik,viszont ha elindítom (a játékot) akkor onnantól kezdve valami olyan szinten lelassúl a gépem,hogy az hihetetlen (csak a leállítás kb 10-15 percet vesz igénybe) pedig a ramom 20%-on a CPU-m pedig 2% van ilyenkor is. Én valami beállítási hibára gyanakodom,de persze bármilyen tippet/segítséget várok!

2015. jún. 19. 23:13
1 2
 1/11 Tengor ***** válasza:
HDSentinel mit mutat a winyóra? Oprendszer az SSD-n van ugye? Játék után is van rajta 2-3 GB-nyi szabad hely, igaz?
2015. jún. 19. 23:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem az, hogy 2-3 GB-nyi, hanem amekkora a meghajtó papíron, annak a 10%-át kell szabadon hagyni kötelezően az SSD-n.
2015. jún. 20. 00:21
 3/11 A kérdező kommentje:
A HD Sentiel szerint 99%-ban rendben van,igen az SSD-re telepítettem a windows 8.1 64 bit-et,a 233GB-ból 156GB szabad amit nem értek,hogyan lehetséges,hiszen az alap drivereken kívül pár egyébb kiegészítőt raktam rá (pl.skype, DLL-files-fixer stb.) és még az ACUnity-t viszont az csak 40gigát foglal,és eredetileg 260GB-os az SSD-m amiből ugye kb. 35GB elveszett a rendszernek,szóval nem értem,hol van a maradék kb 27 GB hova lett.
2015. jún. 20. 08:24
 4/11 Tengor ***** válasza:

Ha a HDD a 99%-os, akkor kezd emészteni a gondolatot, hogy cserélni kell!

Az a dll-fix-es vacak az mi? Mire jó? Mit telepít? Mit csinál?

2015. jún. 20. 22:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Az SSD van 99%-on,és nem igen akarom cserélni,ugyanis most vettem,a dll-fixerrel meg telepíteni tudod a hiányzó dll fájlokat a gépedre.
2015. jún. 21. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Sok Samsung SSD 99%-ról indul, ezért a hiányzó 1% nem jelent semmit. Az SSD az alaplapon az első SATA csatlakozóba legyen dugva.
2015. jún. 21. 20:37
 7/11 Tengor ***** válasza:

SSD-nél a kondíció romlás normális. A HDD-t kérdetem, hogy milyen állapotban van.

Én még nem találkoztam olyan DLL-el, amit csak úgy találomra kellett volna felrakni. Minden DLL-nek megvan a keretrendszere, ahova tartozik. Ha azt telepíted, akkor meglesznek a DLL-ek is, biztos forrásból. Az ilyen össze-vissza vadászott DLL-ek tartalmazhatnak olyasmit is, amit nem akarnál felrakni...

2015. jún. 22. 08:46
 8/11 A kérdező kommentje:
A dll-fixer egy megbízható,legális program garanciával,a HDD-m 100%-os,az SSD-m nem samsung hanem kingston hyperX,SATA3-0-ba van csatlakoztatva az SSD-m
2015. jún. 22. 10:22
 9/11 Tengor ***** válasza:

OFF:

Ettől még haszontalan és a hiszékeny, hozzá nem értők kihasználására évi 7000 Ft-os díjért olyan valamiért, amit a telepítők ingyen (vagy a program árában) megcsinálnak. Persze ki vagyok én, hogy megmondjam mire költsd a pénzed?

2015. jún. 22. 10:28
 10/11 A kérdező kommentje:

Elég érthetetlenül írtad le,de feltételezem azt akarod mondani,hogy nem értek hozzá és úgy dobtam ki rá a pénzt?

Egyébként hol találsz te SSD-t 7000-ért?

2015. jún. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!