Szerintetek melyiket vegyem: Asrock B85M Pro 4 vagy Asrock B85 Pro 4?
Figyelt kérdés
Elvileg az ATX jobban szellőzik, de a B85M-re több jó vélemény van és a B85-re meg összesen 2 vélemény van.
Egy Intel Core I5 4690 és egy FSP HEXA+ 400W társaságában lenne, egy Raijintek arcadia házban, és lehet hogy egy HD5770 kártyával (Még bizonytalan vagyok hogy az iGPU-t vagy ezt használjam, mert a kártya régi, de az iGPU lehet gyengébb, venni azért nem akarok új kártyát mert nem játék a fő cél az csak mellékes, ráadásul én nem vagyok hardcore gamer, aki 5000FPSt akar 4K-ban. Ismerem a határokat)
2015. jún. 17. 15:29
21/27 Trevor. 

válasza:

Szívesen, azért vagyunk itt, hogy segítsünk :)
Ha a kérdező is rendes, mi is azok vagyunk. További szép napot!
22/27 A kérdező kommentje:
Neked is további szép napot! :)
2015. jún. 17. 16:33
23/27 anonim 

válasza:

A good night LED egyébként azt csinálja, hogyha felrakod hozzá a driver-t, akkor ki lehet vele kapcsolni a LED-et a gépházban. Ez annak jó akinek éjszaka is megy a gépe, és aludna mellette. Én kipróbáltam, nekem nem jött be, mert még a HDD állapotjelzőjét is lekapcsolta.
24/27 Trevor. 

válasza:

De ennek azért sincs értelme, mert normál esetben fönt van az oldallap a házon és akkor úgysem látszik az alaplapi LED.
27/27 anonim 

válasza:

Sziasztok, iponnál is lehet bios frissitést kérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!