Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hibás a catalyst driver?

Hibás a catalyst driver?

Figyelt kérdés
Van egy r9 280x vgam na az a bajom vele hogy ha felrakom a catalyst 15,5 béta drivert akkor a játékok megfagynak ez a hiba jön ki a 14,12 drivernél is csak ott egy kicsit tovább bírja tehát az összes 14+ divernél ilyen. Viszont, a 13,12-es drivernél viszont nem jött ki ez a hiba még 6 óra játék után sem jön ki. Vga-val lehet a baj hogy csak driver?

2015. jún. 12. 12:06
 1/6 Trevor. ***** válasza:
Ne használj beta drivert.
2015. jún. 12. 12:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Tévedtem 13.12-es drivernél is ez van dying light-el akk felküldöm garanciára csak nem tudom hogy mi lesz mert teszt pogiknál furmark meg ilyenek nem csinálja
2015. jún. 12. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:

a Furmark az inkább csak hőmérséklet tesztelésre jó. Egy játék teljesen máshogy terheli a kártyát.

Jó lenne tudni a géped többi alkatrészét is. Lehet, hogy más a hiba forrása, pl táp.

Illetve, hogy milyen R9 280X-ed van.

2015. jún. 12. 14:56
 4/6 A kérdező kommentje:
sapphire r9 280x dualx de szerintem a vga lesz táp nem lehet ma délután elvittem egyik haveromhoz ahol egy r9 290 ketyeg kiszedtük és beraktuk enyémet nála is ezt csinálja szerintem mehet garanciára de nem tudom hogy kicserélik vagy sem mivel csak játéknál jön elő a hiba és kétlem hogy mikor megnézik akkor játékokkal tesztelnék :S gondolom akk most ugrott a vga... vagy nem tudom megpróbálom a garanciát de nem sok esélyt látok rá :S
2015. jún. 12. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne levideózni a hibát. Tehát beállítod kamerát, hogy vegye, miközben játszol és azt is, amikor megáll a kép.

Emellett nézni kellene a hőfokokat is.

2015. jún. 12. 17:38
 6/6 A kérdező kommentje:
hőfok nem megy fel 71 fok fölé soha ezt a hőmérsékletet is csak furmarkal értem el játéknál max 65 fok mai nem olyan sok szerintem haveromnak r9 290-nél 87 fok is meg van simán
2015. jún. 12. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!