A driver installer amit az AMD oldaláról töltöttem le nem tudja telepíteni a catalyst control center-t, szerintem nem is érzékeli a videokártyát csak az integráltat használja.. Biosba próbáltam átállítgatni de AGP-re van állítva, az integráltat meg nem irja ki hogy ki tudjam kapcsolni és valahogy rákényszerítsem hogy az atit használja. Több rendszert is kipróbáltam a napokban most 64bites win7 van fent, egyikre se tudom felrakni a catalystot. Ezelőtt a win8ra felment szintén 64bites volt de most arra se tudtam felrakni... A telepítés végigmegy sikeresen felrak 1-2 dolgot, de a lényeget nem. Próbáltam régebbi drivert is, ugyanez a helyzet. A filmek pixelesek épp hogy nem szaggatnak a steames gamek el se indulnak.. Mit tehetnék?? Bármilyen ötlettel segítetek, nagyon zavar pls!! Nincs kedvem már több win-t telepíteni, valahol máshol van a bibi!
az amd oldalán van egy olyan szoftver ami felismeri hogy milyen VGA van a gépben(Automatically Detect and Install Your Driver) [link] , nézd meg hogy mit ír ki, és ha felismeri akkor drivert is ad hozzá amit ott letölthetsz. Ha nem ismeri fel akkor vagy a biosban van a probléma vagy meghalt a kari. Bár ha nem ismerte volna fel a catalyst telepítő el sem indul... dDe próba szerencse.
Megprobalkozom vele, bar a total formazott gepre csak felkeltt volna rakja...
Felismeri leszedei a drivert de a problema meg fent all.
HIaba szedem le nem telepiti fel :(
2015. jan. 20. 13:40
6/9 A kérdező kommentje:
Nah szenvedek ezzel a DDU-val egy ideje es szervettem valamit. Ujrainditom csokkentett modba, leszedek minden drivert, ujrainditom es automatikusan telepit a win7em egy vga illesztoprogramot. Szerintem emiatt nem tudom felrakni a catalystot! Az updatebe bevan allitva hogy automatikusan semit ne csinaljon. Ha kihuzom a netem akkor is felrakja tehat a gepen van ez a driver.. valahogy le kene torolni, mert az ezskozkezeloben hiaba torlom mindig ujrarakja ha ujrainditom.
2015. jan. 20. 15:05
7/9 A kérdező kommentje:
Hmm rajottem hogy erre az alap vga ilesztoprogramra szuksegem van kulonben felse ismeri a catalyst. Viszont mivel egy eleg regi win7 van fent es midnen frissetest letiltottam hogy biztos stabil maradjon a rendszer lehet mar regebbi ez az illesztoprogram es ezert nemtudom felrakni?? Megprobalom bekapcsolni a frissitest vagy neten keresni valami ujabbat
2015. jan. 20. 15:30
8/9 anonim válasza:
asus k8v-x se ?? akkor szedd le a via 4in1 drivert
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!