Videókártya? Esetleg RAM probléma?
Most készülök videokártyát venni, de nem vagyok benne teljesen biztos hogy kizárólag az a probléma. Jelenleg nagyobb teljesítményt igénylő játékra kellene, de nem feltétlenül csak erről lesz majd szó.
Processor: Intel Core i3 4130 (2mag, 4szál, 3,4GHz, 3MB)
Alaplap: AsRock B85M Pro4
RAM: Kingmax 2x2GB 1333MHz
Vidikari: Asus nVidia GeForce GT610 (64bit, szerintem ez a probléma.)
Táp: 450W
Egy Gigabyte GV-N75TOC-2GI (GTX 750Ti) készülök bele venni. Szerintetek?
A jelenlegi videokártyád max filmezésre jó, akár az integráltat is használhatnád, mert nem lenne gyengébb. Úgyhogy egy videokártya csere mindenképp kell, ha játszani akarsz, a Giga GTX750Ti kifejezetten jó választás szerintem.
A 4GB memória is lehetne több, azért az nem olyan nagy probléma. Viszont a tápnak leírhatnád a pontos típusát is.:)
Remélem Corsair VX450 vagy CoolerMaster GX450
:P
750ti árán már R7 265-öt kapsz, de akár még R9 270-et is.
De van egy olyan érzésem, hogy valami hulladék tápod van, szóval először azt cseréld, és utána a vga. Mielőtt magával rántaná az egész gépet.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igen jól tudod, nem egy Corsair táp, hanem egy CoolerMaster TM-500-PSAPI3-TI
(és tévedtem mert 500W, csak rég láttam, mert eltakar a gépház :D)
Az még a kisebbik gond, hogy csak 20A-t tud a 12V-os ágán, mert attól még akár jó is lehetne. De mondjuk ez a hozzá nem értő vásárlók átverése a 500W-os címke felragasztásával, na de mindegy..
Ami sokkal nagyobb probléma lehet, az a felhaszmált alkatrészek minősége. Nem vagyok egy tápszaki, de azok alapján amiket olvastam, tuti hogy nem vennék és nem is ajánlanék Solytech belsős tápot senkinek.
#2 #4
CM GX450 egy nagyon jó féle lene, a tiéd nem az ahogy irták, papiron elbirná géped, de érdemes lene egy jot veni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!