Mi lehet a probléma a Lenovo T400 laptopomnál?
Az alábbi linkelt videó szemléltetné a problémát. Jó lenne ha valaki olyan válaszolna aki foglalkozik / foglalkozott ilyen laptopok szervizelésével. Én az inverter cserére gondoltam, de szeretném tudni hogy nem tévedek.
Videó: [link]
A laptop kb. 4 éve lett vásárolva. Olyan válaszadók kíméljenek hogy miért nem viszed el szervízbe, stb. Előre is köszönöm az értelmes és szakszerű válaszokat.
Nekem elsőre inverter hibának tűnik. Lehetne videó memória is, csakhogy itt rendszermemóriából használ, akkor fagyna is gyakran.
Vagy egyszerű kontakthiba( bár ez nem valószínű), vagy inverter.
Ezt otthon nem érdemes barkácsolni.
Acer Aspire notiban cseréltem én is kijelzőt és invertert is, mert a munkatársam kisgyereke belekönyökölt. Én féltem tőle egy kicsit de alaptalanul. Összeségében nem bonyolult, tényleg sokat spórolhat az ember.
A szervíz talán annyiban több, hogy ott elektromosan is ki tudják mérni. Mert az elég idegesítő, ha kicseréled és ugyanazt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!