Ha Xperia Z2-t beázás miatt nem javítják garanciálisan akkor lehet reklamálni a fogyasztóvédelemnél?
Figyelt kérdés
Csak mert olvastam már hogy van akinek garanciába is javították, nekem a telekomnál azt mondták hogy a telefon csak csepp állónak van minősítve ezért nem javítják garanciálisan..2015. jún. 10. 13:06
1/3 anonim válasza:
Ha csak cseppálló és nem vízálló, akkor az nem rendeltetésszerű használat, ergo nem garanciális hiba.
Szélsőséges példa: valaki a Balatonban, vagy a fürdőkádban nyomkodja, elmerül, aztán viszi gariztatni.
Ugye hogy nonszensz.
Az, hogy olvastad, nem bizonyíték. Én is olvastam olyat, hogy rákemberek élnek alattunk, csak ugye ez nem igaz :)
2/3 anonim válasza:
Attól még megpróbálhatsz beleírni a vásárlók könyvébe. Kötelesek kivizsgálni az esetet és téged értesíteni.
Tőlem már kértek így bocsánatot, mert nem nekik volt igazuk (bár az más jellegű terméknél, más üzletben történt).
3/3 A kérdező kommentje:
Igen de ip58 szabvány az nem épp csak csepp álló..
2015. jún. 11. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!