Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha Xperia Z2-t beázás miatt...

Ha Xperia Z2-t beázás miatt nem javítják garanciálisan akkor lehet reklamálni a fogyasztóvédelemnél?

Figyelt kérdés
Csak mert olvastam már hogy van akinek garanciába is javították, nekem a telekomnál azt mondták hogy a telefon csak csepp állónak van minősítve ezért nem javítják garanciálisan..
2015. jún. 10. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha csak cseppálló és nem vízálló, akkor az nem rendeltetésszerű használat, ergo nem garanciális hiba.

Szélsőséges példa: valaki a Balatonban, vagy a fürdőkádban nyomkodja, elmerül, aztán viszi gariztatni.

Ugye hogy nonszensz.

Az, hogy olvastad, nem bizonyíték. Én is olvastam olyat, hogy rákemberek élnek alattunk, csak ugye ez nem igaz :)

2015. jún. 10. 14:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól még megpróbálhatsz beleírni a vásárlók könyvébe. Kötelesek kivizsgálni az esetet és téged értesíteni.

Tőlem már kértek így bocsánatot, mert nem nekik volt igazuk (bár az más jellegű terméknél, más üzletben történt).

2015. jún. 10. 19:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen de ip58 szabvány az nem épp csak csepp álló..
2015. jún. 11. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!