Sony Xperia Z3 Compact beazas?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Fel eve vasaroltam egy ilyen keszuleket. Azota sokszor mostam le vizzel. Tegnap elott medencet allitottunk rokonokkal es keszitettem egy kepet a viz alatt. Semmi baja nem volt. Tegnap is amikor belementem keszitettem, de utana mar a keszulek elkezdett ujraindulgatni, meg kiirta, hogy a sim kartya nincs a helyen. Aztan egyszer csak nem tudtam bekapcsolni se, csak 3at rezgett.es azota folyamatosan ezt csinalja. Volt mar majdnem 1 naoig rizsben, de az se segitett. A reteszek be voltak zarva, elotte direkt leelenoriztem es meg ra is nyomtam a biztosag kedveert. Garanciaba ezt megcsinaljak?2015. jún. 7. 14:54
1/4 anonim válasza:
Az akksit szedd le, hátlap nyílások minden nyitva, és 3 napig rizsbe temetve kell tárolni. A bekapcsolgatással csak a zárlatot kockáztattad.
Ha ezután sem kapcsol be, akkor szervízbe kell vinni. Beázást nem valószínű, hogy ingyen csinálják, de ha szerencséd van, akkor 20-30 ezerből megúszod.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a hatlapot nem lehet levenni a Z3 Compactnal
2015. jún. 7. 15:04
3/4 anonim válasza:
Én hallottam olyat hogyha beázik a telo akkor a Sony márkaszervíz gariba megcsinálja ha az nem a te hibádbol történt
Hogy ebből mennyi igaz és hogy hogyan nézik meg azt nem tudom, de érdemes lenne elvinni
4/4 anonim válasza:
Hát végül is IP6X telók, bár ez még nem jelenti azt, hogy ingyen garanciáztatják őket. Szétcsavarozni, feszegetni semmiképp nem szabad, mert az instant garivesztéssel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!