Sony Xperia Z1 Compact beázás?
Sziasztok. Pár hónappal ezelőtt vettem egy fentebb említett telefont, semmi probléma nem volt magával a telefonnal, jól működött. A tegnapi estén kissé "piszkos" volt már a telefon, gondoltam lemosom egy kicsit, előtte persze leellenőriztem, hogy minden kis ajtaja be van-e zárva. Beraktam víz alá, gyorsan lemostam, majd annyit vettem észre, hogy lemerült. (Kevés %-on volt, nem ijedtem meg.) Kb. egy óra múlva felraktam töltőre, befeküdtem az ágyba, bedugtam a fülest, és hallgattam kis zenét, videót néztem, stb, majd egyszer arra lettem figyelmes, hogy csak úgy kikapcsolt hirtelen. Ezután nagy nehezen tudtam csak bekapcsolni, így úgy gondoltam jót tesz neki egy kis pihenés, letettem és aludtam. Nem sokkal arra ébredtem, hogy a telefonom 5mp-ként rezeg 3-t. (Mint amikor a reset gombot megnyomjuk). Innentől fogva ha rádugtam a töltőt ezt csinálta. Bekapcsolásnál szintén csak 3 rezzen és ennyi.
Megnéztem, és mintha a reset gombnál (ahol a sim-kártya is van) a kis ajtó becsukott helyzetben is kicsit kijjebb lenne, mint a többi.
Mi történhetett? Beázott?
Garancia érvényes rá így, igaz?
(Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!