Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lett a fülesemmel?

Mi lett a fülesemmel?

Figyelt kérdés
Ha nagyon bedugom a csatlakozásba, tehát tövig, akkor, érthetetlen, rossz minőségű hangot ad ki. Ha egy fél centivel kijjebb húzom akkor tökéletes hangot ad. Régen mindig tövig dugtam és jól szólt.

2015. jún. 8. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha kintebb húzod, akkor a belső érintkező, a közös szál nem érintkezik, így monó hangot kapsz. Ez kb. olyan, mintha víz alatt szólna, emiatt lehet elviselhetőbb.

Hogy normális esetben mi a gond, azt nem tudom megmondani, nem írtad elég jól körbe, hogy mit hallasz. Próbálj a hangerővel variálni, illetve próbáld meg másik fülessel is.

Ha ez úgy jött létre, hogy elállítottál valami hangspecifikus dolgot (pl. virtuális mélynyomót bekapcsoltál), akkor állítsd vissza, és próbáld úgy is.

2015. jún. 8. 22:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha tövig benyomom akkor torz a hang. Van amikor bugyborékol, van amikor szakadozós, elmosott. Elállítani nem állítottam semmit. Úgy kezdődött, hogy skypeot használtam, megnyitottam a böngészőt és ahogy elindítottam a youtubeon egy zenét, úgy halkult le a beszélgetés. Ha felvettem maxra akkor oké volt. Most kijjebb kell húznom, mert már az se jó ha a hangerővel játszom. Szóval azt mondod, hogy a gépben rossz valami?
2015. jún. 8. 22:36
 3/7 A kérdező kommentje:
A gép egyébként nem érzékeli a fülest sem már.
2015. jún. 8. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy a füles a rossz, vagy az aljzatot nyírtad ki. Ha nincs másik füles, legalább ezt próbáld ki telefonnal.
2015. jún. 8. 22:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Már mivel nyírtam volna ki az aljzatot? Csak kihúzom a fülest meg bedugom kb. hetente egyszer.
2015. jún. 8. 22:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Na rákötöttem egy külső hangszórót, tövig dugom és szépen szól. A füles romolhatott el.
2015. jún. 8. 22:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Mákod van. Csere.
2015. jún. 8. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!