Most vettem egy ASUS Strix GeForce GTX 970-et, de nagyon nincs jobb kedvem, mert egyáltalán nem az lett, amire számítottam, mivel rengeteg játék még így is akad, tehát hiába pazaroltam rá ennyi pénzt vagy van rá valami tippetek?
Windows 7
Processzorom: Intel QUAD-Core i5-2500k
RAM: 8 GB
Alaplapom: Gigabyte GA-H61M-D2-B3
Tápegységem is igen erős hozzá.
Azt nem hiszem el, hogy ez ennyire gyenge gép lenne például egy Assassin's Creed 4 Black Flaghez vagy Batman Arkham Cityhez, amik akadnak stb. Újabb játékokat inkább ki se merem próbálni már.
Ennyire kidobtam volna a pénzt az ablakon?
Szerintem valami nincs rendben nálad. Driver rendesen fent van?
Ugyanilyen kártyám van, és semmi ilyen gondom nincs vele, sőt, egyenesen imádom.
Hát én is a Driverekre tippelnék ennek a kártyának azokat a játékokat amiket írtál még 4K-ban is vinnie kéne.
Tedd ujra az egész gépet és először minden drivert telepíts fel DVD-röl majd frissítsd le őket.
Kérdező, ugye azt mondták, rakd újra a wint. Megcsináltad? Ha nem, minek emeled ki a kérdésed?
Ha utána sem jó, próbálj meg szerezni egy kölcsön alaplapot, hogy azt a hibát kizárhasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!