Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hoppá! Karcos lett a cd-m,...

Vinada kérdése:

Hoppá! Karcos lett a cd-m, ötletek?

Figyelt kérdés
barátnőmtől kaptam születésnapomra egy xbox játékok név szerint modern warfare 3 és nagy szerencsétlenségemre összekarcolt a tegnap este az xbox. megpróbáltam feltelepíteni de 50 százaléknál leáll és azt írja ki hogy nem olvasható tovább. Az érdekes az benne hogy akármennyire is megkarcolta be tudja olvasni, felismeri és elindítja a játékok, körülbelül fél óra után írja ki hogy a cd nem olvasható. érdekes hogy csak nagyon kevés adat hiányzik karcolt cd ről és az a kevés pont ahhoz kell hogy fel tudjam telepíteni. Lenne rá esélyem hogy bemegyek a boltba és kérjek egy cd t hogy fel tudjam telepíteni? mert félek hogy karcosabb lesz. nekem csak annyi kéne hogy fel tudjam telepíteni mást nem kérnék mert nekem egy kedves ajándék volt és nem akarom elveszíteni meg nem akarok 14000 forintot elveszíteni. szerintetek mi lenne a helyes vagy mit csinálnátok az én helyemben megpróbálnátok vagy várnátok a jól megcsináltad pofont? :D
2015. jún. 5. 05:09
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudom mennyit segítene, de keress rá arra hogy polírozás
2015. jún. 5. 07:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Vegyél egy hibátlan példányt kéz alatt. 3-4 ezerért megkapod...lehet hogy olcsóbban is...és tartsd titokban, hogy mi történt.

[link]

És vigyázz rá jobban. (A konzolok nem karcolják össze a lemezeket. :D )

2015. jún. 5. 07:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem mély karc van benne akkor próbáld meg fogkrémmel áttörölni. Nem vicc. Kis karcokat tényleg eltünteti.
2015. jún. 5. 08:33
 4/5 karesz01 ***** válasza:
2015. jún. 5. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Házibarkács helyett profikra bízd a dolgot, de nem lesz túl olcsó.

Egyébként meg ezért lett volna érdemes felmásolni a merevlemezre... de már mindegy.

2015. jún. 5. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!