Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tölt be a windows?

Miért nem tölt be a windows?

Figyelt kérdés

Windows 7 Home Premiumot használok,eredetit és az lenne a bajom, hogy ma kitakarítottam a gépet,mert tiszta por volt, és utána már nem tudtam rendesen beindítani.

Bejön a bios,addig minden jó,fel is ismeri az ssd-t de mikor elindulna a windows 7 jel elejénél leáll és újbólindul. Miért van ez, hogyan tudom kiheverni ezt a problémát?

Ja és néztem másik ssd-vel és azzal is ugyanazt csinálta. Lehet javítási indítást csinálni,de csökkentett módot meg semmi mást nem, nem indul be végülis a gép

2015. jún. 8. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanoda dugtad be az SSD-t ahonnan kihúztad? Az alapból kiszedted az elemet takarítás közben?
2015. jún. 8. 20:07
 2/4 A kérdező kommentje:

csak kívülről fújtam át, semmit nem vettem ki.

ssd-t jó helyre dugtam be,legalábbis én úgy gondolom,mert a másik gépben működik az ssd és ebben is megy, csak nem indul el a win7

2015. jún. 8. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Annó egy ember a jelenlétemben levegővel kifújt egy számítógépet, majd az utána nem indult. Nem szóltam, hogy a géptakarítás nem egyenlő a kompresszoral kifújom azt jólvan dologra, én voltam ott a "hülye", kuss volt a nevem. Akkor most szólok. Szerintem a BIOS-ban valami átállítódott pl. IDE-AHCI beállítás. Ez a levegőtől hogyan történhetett meg az jó kérdés... Esetleg lerepülhetett egy jumper az alaplapról, amitől alapértelmezett értékekre állt a BIOS.
2015. jún. 8. 22:32
 4/4 A kérdező kommentje:

de alap BIOS beállítással is kellene indulnia, nem?

Elindulna meg minden, de van valami bibi, ami miatt a windowst nem tölti be, bezzeg a javítást betölti meg minden, de semmit nem segít

2015. jún. 11. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!