Gyuszi2002 kérdése:
A várjon feliratnál csak pörög és nem tölt be. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Frissítés futása közben lekapcsoltam a gépet hirtelen és azóta van ez.2015. márc. 30. 20:37
1/3 CspCsj válasza:
Bekapcsoláskor nyomogasd az F8 gombot amíg ezt nem látod:
Ekkor válaszd a Csökkentett módot, és amikor betöltődött kapcsold ki a Rendszerfrissítést (Windows Update): Futtatásba: wuapp, a megjelenő ablakban jobbra Beállítások módosítása, és ott kiválasztod, hogy Sose keressen frissítéseket. Ha nem válna be, akkor a C:\Windows\SoftwareDistribution mappát is átnevezheted. (itt vannak a letöltött, de még nem telepített frissítések)
2/3 A kérdező kommentje:
Megpróbálom. :)
2015. ápr. 6. 21:16
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm megoldódott a probléma. Egyébként miután kiírtam a kérdést és nem válaszolt senki újratelepítettem a Win-t. Ezzel legalább bebootolt normálisan de a rendszer olyan lassú volt mintha 15 Cyrsis futna rajta egyszerre. De ezzel ez is megoldódott. :)
2015. ápr. 6. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!