Laptopot újratelepítettem de ugyanúgy lassú, pedig nem gyenge hardverileg, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
intel pentium t4500
Intel gma 4500m
2gb ddr3 ram
egy Aspire 5736Z
Tudom nem mai darab de fél éve még teljessen gyors volt.
Most meg a windowst is irgalmatlan lassan hozza be.
2015. jún. 7. 19:23
1/7 anonim válasza:
Pucold ki, talán túl melegedett vagy szét főtt valami játék alatt.
2/7 anonim válasza:
"nem gyenge hardverileg"
Ezt kétlem, de ha régebben gyorsabb volt nem lehet hogy most más os-t telepítettél(32 bites helyett 64)?
3/7 anonim válasza:
hugomnak is ugyanilyen van, ez gyenge. A win7-et ráraktam neki, de elég szenvedős a dolog, ha csak egy dolog megy egyszerre akkor még okés. Pedig ventit is cseréltem benne, újra is pasztáztam.
4/7 anonim válasza:
Azért eléggé gyenge hardverileg. Nem ártana tudni, hogy milyen operációs rendszert tettél rá. Ha a windows-t lassan hozza be, az általában a HDD hibája, a gép elég réginek tűnik, lehet, hogy le van harcolva a merevlemez.
5/7 anonim válasza:
A laptopok az alacsony fordulatszámú vinyó miatt olyan lassúak. Újratelepítés ezen nem segít, vegyél bele SSD-t.
6/7 A kérdező kommentje:
windows 7 home premium 64bit, de évek óta ez van rajta és régebben semmi gond nem volt. HDD-VEL megpróbálkozom köszi!
2015. jún. 14. 18:37
7/7 anonim válasza:
erre zsír felesleges a 64bit, csak lassítja. 4gb memória felett kell csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!