A lassú fogyás is ugyanúgy megviseli a melleket mintha gyorsan, koplalással fogynék?
Le akarok fogyni kb 10-15 kilót (van miből). Elkezdek sportolni valamit, és átváltok egészséges életmódra. Ettől gondolom fogyni fogok, mivel eddig nagyon egészségtelenül éltem. Szerintetek ez nagyon megviseli a melleket?
22L
az attól függ, mennyit híztál mellre.
én egyszer felszedtem 16 kilót, de a mellemre nem sok rakódott, inkább a hasamra, olyan pocakos lettem, mint a hájas pasik. :D
a mellem nem változott semmit sem. bár igaz, hogy kb. 1,5 év alatt fogytam le. :D
Kedves 11 kg-t fogyott, változatlan mellű fogyis társ, ha szólíthatlak így :-)
Mennyi idő alatt ment le ennyi? Kb ennyit szeretnék fogyni, 10-12 kilót összesen, ebből 4-4,5 lement már egy hónap alatt, de nekem se következett be a rettegett:kifogytam a melltartóimból-szindróma. Régen volt de akkor a mostaninál kevesebből fogytam le 5 kilót, szóval még majd lehet ezután jön. Meg nagyobból is indulnak, a fogmzásgátló ezen jótékony hatása miatt.
Szóval érdekelne, hogy mennyi idő alatt nem látszott meg a 11 kiló. (Mondjuk lehet más súlyról indítottál mint én)
Attól függ, hogy hájas -e a melled. Az enyém már 5 kilónál hízik, és ha fogyok kocogással, szépen le is jön róla a zsírréteg és formás kerek marad.
Ez attól is függ, hogy
-mennyi zsír van a melleden
-mennyire nyúlt ki a bőr rajta
-mennyire fogysz le.
Persze, ha kórosan soványra fogysz, akkor persze hogy eltűnik és lógni is fog.
Akkor is csúnya lógós lesz, ha sokat híztál, s megnyúlt a bőröd, mert ha a zsír lemegy onnan, akkor nincs mi, ami kitölti a "tejcsárdát"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!