Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik m mai VGA teljesítménye...

Melyik m mai VGA teljesítménye felelne meg egy NVIDIA GeForce 9600GT-nek?

Figyelt kérdés

Új gépet akarok összerakni, de nem akarok mindent megvenni hozzá... "???" - mojndjátok.

Van egy régebbi (jelenlegi) gépem, amit már sokszor újítottam, vagyis néhány részét csseréltem már újabbra. Pontosabba egy FSP Raider és egy AMD R9 270X.

A terv az, hogy a tápot és a VGA-t átviszem az új gépbe, a régibe (mert még használni fogom) veszek valami gyenge VGA-t. az R9 270X előtt egy NVIDIA GeForce 9600GT volt benne, és azzal elég jól elment, ezért valami olyan kaliberűt szeretnék venni bele.

Remélem érthető :)

2015. jún. 6. 14:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ja, tudom. De már annyira idegesített, meg akkor már akartam venni újat, szóval nem akartam már arra költeni.
2015. jún. 6. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:
És mi értelme olyan újat venni, ami nem jobb mint a régi?
2015. jún. 7. 13:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyszerűen a jelenlegi ("régi") gépemet, miután meglesz az új, onnantól már csak letöltésre, igénytelen dolgokra fogom használni, nem krllesz bele semmi komoly, csak annyi, hogy a windows 7 üveghatását elbírja.
2015. jún. 7. 19:28
 14/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

uveghatast elbirja egy 210 is szerintem, neha latni 7ezer cagy kevesebert ujonan, bar lehet mara atvete 610 a helyet es alig kapni valahol, csak mert ugye ha tenleg semire nem kel minek bele uj ddr5 ? csak hogy draga legyen? en azhitem jatekra is kel azert de ujak kozt ugye az irz r7 240 ddr5 (de a ddr3 is) kb 20 ezer ha nem tobb ?

anyit meg lehet a geped er vga nelkul... na jo lehet 30 at nem tudom mikbol al bar lehet irtad de most nem figyeltem

2015. jún. 7. 21:01
 15/16 A kérdező kommentje:

Ha ennyire érdekel :D

AMD Athlon 64 X2 2.6Ghz

3 GB DDR2 RAM

házban talált táp (mármint amikor megvettük anno a házat, abban volt benne), 550W

GIGABYTE GA-M68SM-S2L

majd valami 500 bb-s HDD (most van benne egy 2TB-s, azt is átviszem majd az újba)

valami Pioneer DVD-akármi (ki van kötve, mert a BGA miatt nem lehet csaatlakoztatni az alaplaphoz, nem fér el a VGA mellett a kábel)

...mennyit ér egyébként?

2015. jún. 9. 17:52
 16/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

2ev b:ort:ont

500gb ha sata es jo (ha ide akor vevo is kel ra...) ugy 4ezret, persze alapotol kortol, tipustol is fugg

szerintrm a tobbi mamar kukaszokeceny sajnos

igazabol hiztos csak nem akarom ker.dved rontani nagyon

ddr2 3gb oszesen 5-6ezer kb.

ezeszben a gep 10-15 max, alapot, tisztasag, hasznalhatosag

2015. jún. 9. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!