Melyik m mai VGA teljesítménye felelne meg egy NVIDIA GeForce 9600GT-nek?
Új gépet akarok összerakni, de nem akarok mindent megvenni hozzá... "???" - mojndjátok.
Van egy régebbi (jelenlegi) gépem, amit már sokszor újítottam, vagyis néhány részét csseréltem már újabbra. Pontosabba egy FSP Raider és egy AMD R9 270X.
A terv az, hogy a tápot és a VGA-t átviszem az új gépbe, a régibe (mert még használni fogom) veszek valami gyenge VGA-t. az R9 270X előtt egy NVIDIA GeForce 9600GT volt benne, és azzal elég jól elment, ezért valami olyan kaliberűt szeretnék venni bele.
Remélem érthető :)
uveghatast elbirja egy 210 is szerintem, neha latni 7ezer cagy kevesebert ujonan, bar lehet mara atvete 610 a helyet es alig kapni valahol, csak mert ugye ha tenleg semire nem kel minek bele uj ddr5 ? csak hogy draga legyen? en azhitem jatekra is kel azert de ujak kozt ugye az irz r7 240 ddr5 (de a ddr3 is) kb 20 ezer ha nem tobb ?
anyit meg lehet a geped er vga nelkul... na jo lehet 30 at nem tudom mikbol al bar lehet irtad de most nem figyeltem
Ha ennyire érdekel :D
AMD Athlon 64 X2 2.6Ghz
3 GB DDR2 RAM
házban talált táp (mármint amikor megvettük anno a házat, abban volt benne), 550W
GIGABYTE GA-M68SM-S2L
majd valami 500 bb-s HDD (most van benne egy 2TB-s, azt is átviszem majd az újba)
valami Pioneer DVD-akármi (ki van kötve, mert a BGA miatt nem lehet csaatlakoztatni az alaplaphoz, nem fér el a VGA mellett a kábel)
...mennyit ér egyébként?
2ev b:ort:ont
500gb ha sata es jo (ha ide akor vevo is kel ra...) ugy 4ezret, persze alapotol kortol, tipustol is fugg
szerintrm a tobbi mamar kukaszokeceny sajnos
igazabol hiztos csak nem akarom ker.dved rontani nagyon
ddr2 3gb oszesen 5-6ezer kb.
ezeszben a gep 10-15 max, alapot, tisztasag, hasznalhatosag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!