Asus Geforce GTX750 Ti videokártyát meddig érdemes húzni GPU Tweak-el?
Ma vettem a kártyát, eddig Radeon HD 6670-em volt, szintén Asus. Annál majdnem maxig húztam a dolgokat, kivéve a GPU Voltage-et és a GPU Clock-ot. Valamint beállítottam hogy 35°C felett 35%-on mennyek a venti, 45°C felett kb 50% és 58°C felett 80%-on. Maximum 60°C-ra ment föl a hőmérséklete, tudomásom szerint addig lehet húzni amíg nem megy fel nagyon 60°C fölé.
Ennél az új kártyánál még nem mertem húzni a dolgokat, szerintetek mehet hasnoló módon?
Ugyanilyen kártyám van, nekem ennyit bír még stabilan: [link]
És ne GPU Tweak-el húzd (tudom, hogy az van a lemezen), hanem MSI Afterburnerrel, többet enged húzni: [link]
És ez a 60 fok a max baromság, ezek a kártyák 90 fokot is bírnak, bár jó 75 fok alatt tartani a hőfokot. Énnekem így meghúzva max 74 fok Witcher 3, GTA5 alatt.
Rendben köszi!
És ebbe az nvidiás programba is lehet állítani hogy x foknál ennyi %-on mennyen a venti?
Amúgy a GPU Voltage-t érdemes húzni? Alapból 1170 mV.
GPU Tweakbe felhúztam maxra a dolgokat. GPU órajel: 1205Mhz, Mem órajel: 5600Mhz. Ha ez elégnek bizonyul akkor maradok ennél a programnál, ezt már eléggé megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!