Asus Geforce GTX750 Ti videokártyát meddig érdemes húzni GPU Tweak-el?
Figyelt kérdés
Ma vettem a kártyát, eddig Radeon HD 6670-em volt, szintén Asus. Annál majdnem maxig húztam a dolgokat, kivéve a GPU Voltage-et és a GPU Clock-ot. Valamint beállítottam hogy 35°C felett 35%-on mennyek a venti, 45°C felett kb 50% és 58°C felett 80%-on. Maximum 60°C-ra ment föl a hőmérséklete, tudomásom szerint addig lehet húzni amíg nem megy fel nagyon 60°C fölé.
Ennél az új kártyánál még nem mertem húzni a dolgokat, szerintetek mehet hasnoló módon?
2015. máj. 30. 22:16
11/21 Trevor. válasza:
artifacring, de leginkább abban, hogy befagy a játék/csak úgy kilép a játékból.
13/21 A kérdező kommentje:
Nekem ilyen még nem volt. Bár lehet azért mert a core clockot nem huztam annyit és úgy még ment stabilan +mem. clock húzással.
2015. jún. 3. 11:31
14/21 A kérdező kommentje:
Memóriát visszavettem alapra, fórumon úgy olvastam hogy könnyen megsülhet a memória ha nincs szerencséd. GPU-t felvettem 1250-re és így most jól megy. Ventit állítgattam, hogy 65 fokon 55%-on mennyen és nem lépi túl ezt a hőfokot. És 55-ön még meglepően halk, játék közbe megse hallom.
2015. jún. 3. 17:14
15/21 Trevor. válasza:
Én se szeretem húzogatni a VRAM-ot, de a gpu jól bírja a tuningot.
16/21 Trevor. válasza:
Most tovább kísérleteztem, csináltam egy kis feszültség emelést is, most itt tartok: [link]
17/21 A kérdező kommentje:
Mennyi feszt adtál rá?
2015. jún. 3. 20:41
18/21 Trevor. válasza:
+31mV, de rájöttem, hogy sok lesz így, mert játék közben úgy befagyott a gép, hogy csak az újraindítás segített. Na mindegy, kicsit visszaveszek, aztán próbálkozok tovább.
19/21 A kérdező kommentje:
Először + 10mV-ot próbálj szerintem. ha bírja akkor +5-ösével.
2015. jún. 3. 21:03
20/21 A kérdező kommentje:
Bár úgy tudom bírnia kéne alapfeszen 1350-1400 Mhz-ig. De lehet hogy bosstolva. 1250-en meg már 1380ig felboostol GTA V közben.
2015. jún. 3. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!