Melyik m mai VGA teljesítménye felelne meg egy NVIDIA GeForce 9600GT-nek?
Új gépet akarok összerakni, de nem akarok mindent megvenni hozzá... "???" - mojndjátok.
Van egy régebbi (jelenlegi) gépem, amit már sokszor újítottam, vagyis néhány részét csseréltem már újabbra. Pontosabba egy FSP Raider és egy AMD R9 270X.
A terv az, hogy a tápot és a VGA-t átviszem az új gépbe, a régibe (mert még használni fogom) veszek valami gyenge VGA-t. az R9 270X előtt egy NVIDIA GeForce 9600GT volt benne, és azzal elég jól elment, ezért valami olyan kaliberűt szeretnék venni bele.
Remélem érthető :)
veszel valami hasznalt ddr5 vramost 10ezer alat ha 9600 at nem lelsz...
De vehetsz gts 240, 250 t vagy 450 t es hasonlo olcso regi kpzepkategpriat.
Pont olyan mint a 9600 nincs max az elodje a 8600 ...
Ujak kozt mar nem lelsz olyat amire nagyjabol rafoghatnad hogy hasonlo lesz hisz atalakulason mentek at.
Egy 610, 210, 710 stb i,yesmikel nrm sokra mesz ha mindenkep uj vga kel vedd a legolcsobbat barmelyik tipust is nezed ki
Az alaplap egy GIGABYTE GA-M68SM-S2L, integrált videokártyája egy GeForce 7025 / nForce 630a (ebből valamelyik)
Használtat nem akarok venni, írjatok egy baromi olcsó DDR5-öset, "oszt" jó'van.
A meglévő athlonod és ez a vga-d mellett lényegében már nem lesz jobb teljesítményed. Anno nekem is ez volt az x2 6400 mellett. Esetleg még a hd4850 lehetne előrelépés, de az lehet már sok lenne a procinak.
A 9600GT szintjét ma az inteles integráltak képviselik, az AMD A szériás APU-i meg egyenesen fényévekkel jobbak nála. Talán az még csak direct X 9-et tudó kártya volt...
Én szerettem :)
Amíg meg nem halt a hűtése (a ventillátor), a sok leállás miatt tönkretette a HDD-met, és ekkor már annyira idegesített, hogy kivettem, és rátapostam. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!