Melyik egeret válasszam?
Szerintem sincs értelme 30 milliót kiadni egy Audira vagy BMW-re, mégis vannak egy jó néhányan, akik megteszik. Ha megengedheti magának, miért ne? Kinek fáj az, hogy valaki mire költi a becsületes munkával megkeresett pénzét?
Van, aki napi két órát internetezik meg lövöldözik a gépén, és isteníti az A4Tech cuccait. Jól van, tegye. Csak ne állítsa azt, hogy a Suzuki sokkal jobb autó, mint az Audi, és mindenki hülye, aki olyat vesz.
Én 10-12 órát dolgozom a gépen, és létfontosságú, hogy minőségi perifériáim legyenek, a hatékonyságom és egészségem érdekében. Egy jó monitor, egér, billentyűzet, fejhallgató, asztal, szék olyan pluszt jelent, ami minden pénzt megér. Pl. amíg hagyományos billentyűzetekkel dolgoztam, a kezeim teljesen kikészültek a nap végére. Amióta mechanikuson gépelek, feleannyira sem fáradok el. A kezem nem kap görcsöt az ergonomikus egéren. Satöbbi.
Amúgy az is érdekes, hogy az 50-100 ezres telefon senkinek sem drága, de egy 20 ezres egér vagy billentyűzet miatt elmondják az embert mindennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!