Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ebbe belemegy 2 nvidia kártya?...

Ebbe belemegy 2 nvidia kártya? Pontosabban 2 nvidia gtx 660 Direct CU II OC 2GB

Figyelt kérdés
[link]

#nvidiasli
2015. jún. 4. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
GTX660-ból nem éri meg SLI-t csinálni.
2015. jún. 4. 14:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát nekem van 1 darab a gépembe de így gondoltam hogy spórolnák vele ha vennék bele még 1-et mint egy gtx 970-et. Nagyabol ugyanazt a teljesitmenyt kapom csak igy olcsobb nekem
2015. jún. 4. 14:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát jó, de akkor se megy bele a két kártya. Milyen processzor van benne?
2015. jún. 4. 14:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Intel core i5 3350p
2015. jún. 4. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:

inkább add el a mostanit, és vegyél egy új kártyát.

Nem lesz olyan erős, mint egy GTX 970. Ráadásul a 2 kártyás rendszerekkel csak a baj van.

SLI-t csak csúcskártyákból érdemes építeni.

2015. jún. 4. 14:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Én igazából elpasszolnám az egészet, rádobnám még azt, amit új kártyára szánsz, és vennék egy új konfigot.
2015. jún. 4. 14:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért annyira már nem vészes a helyzet, mint régen, közel 50% os plusz teljesítményt ad a legtöbb esetben az sli(nyilván nem poén, ha egyszerre veszel 2 kártyát, viszont ha most 50k ráfordítással majdnem ott van, mintha egy 110k s 970 et venne, az már nem hangzik olyan rosszul). 660sli 85-90% a 970 hez képest, viszont a 2gb vram ma már nem elég 1080p+ultra beállítások mellett(medium-high ra meg elég általában egy 660 is), nekem is ilyen kártyám van, vagy a felbontást kell lejjebb vennem, vagy a textúra méretet az élvezhető játékhoz.
2015. jún. 4. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
És 2GB RAM mellé (mert annyit fogad ez a lap) mit csinál ilyen erős kártyákkal?
2015. jún. 4. 15:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább vegyél egy GTX 960-at 65e körül valami jobb hűtéssel, felhúzod az órajelét kicsit és már jobban állsz, mint egy 660 SLI, és olcsóbb is.

Ezen csak egy PCIE x16 csatlakozó van, a kártyának meg kéne még egy x8-x16-szoros PCIE csatlakozó. A kártya sem 100%, hogy támogatja a SLI-t (bár valószínűleg igen).

Egyébként se érné meg, mert maguk a kártyák sem túl erősek, másrészt meg nem fogja ugyanazt adni, mint egy 970. FPS dropok, fűti a gépet a két kártya, hangosabb, sok játék nem támogatja rendesen a SLI/CF-et és csak az egyik fog futni, meg mindig várnod kell majd új játékoknál, hogy jöjjön a driverfrissítás, a SLI profile-ra. Kb. a játékok fele támogatja a SLI-t.

Elméletben azért jó a SLI, mert jobban kijösz két kisebb kártyával, gyakorlatban meg csak a 100 ezer feletti kategóriában van értelme, mivel átlagban rosszabbul fog teljesíteni és több vele a probléma, mint egy drágább kártyával.

2015. jún. 4. 15:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Oké és kb mennit kaphatok a kártyámért?
2015. jún. 4. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!