Ha frissítem a telefonomat pontosabban Nokia n8 hiba lépik fel a sim lehet a gond?
Figyelt kérdés
Illetve nem az én telóm hanem más-é volt csak neki nem volt gépje és azért nem tudom megpróbálni most mert akkor nem járt az eszünkbe,hogy a sim miatt van próbléma.Phoenix-el próbáltam volt de egy ilyen hiba lépett fel
Ez alapján szerettem volna frissíteni. KERÜLJENEK AZOK,HOGY HULLADÉK RÉGI TELEFON MIVEL NEM AZ ENYÉM SZÓVAL NEM AZ ÉN DOLGOM ÉS NEM FOG ÚJAT VENNI SE NEM ELADNI ő nem szereti az androidot neki ez tetszik akkor ez van. Ugye erre a pro edition v9-re próbáltuk volt csinálni ami ugye nem hivatalos.De ez a hiba downgrade-elésnél is előjött és simán úgy is ha csak akartuk frissíteni egyből,szóval nem tudjuk a sim miatt van-e probléma amúgy meg pin kód is volt a sim-en.
2013. okt. 21. 19:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!