Windows 7 vagy Windows 8.1?
A jelenlegi kofigom egy A8-3850 APU, MSI A75MA-G55 lapon, 2x2GB Geil DDR3 1600 memóriával, cirka 3.5 éve stabilan fut rajta egy Win7 64bit OP-rendszer, és igazából elégedett is vagyok vele, bár most már egy re-install ráférne, mivel a sebessége azért lecsökkent xD
Azonban:
az újratelepítésre nem fog sor kerülni (legalábbis nálam) mert megválok tőle, az új konfig pedig: A10-7850K APU, ASUS A88MX-A lapon, Corsair Vengeance Pro 2x4GB DDR3 1866 memóriákkal, és itt most fontolóra vettem, hogy feltegyem a Win8.1-et. A fiam laptopján 8.1 van (HP, és nem támogatott a Win7), nagyjából hasonló a "lelke", mint a jelenlegi asztali gépemnek, és bizony szerintem jóval gyorsabban dolgozik, mint a Win7 (most nem a saját Win7-emre kell gondolni, jó sok frissen telepített Win7-et láttam már dolgozni, azokhoz képest a 8.1 HASÍT). Ezen túlmenően mostanra már kiforrottnak tekintem a 8.1-et, és hát biztonsági és támogatási szempontból is úgy gondolom, hogy célszerű beújítani rá. Bár a gyerek nem idegenkedik a Win8 csempés rendszerétől, azért a családban úgy általában jobban fekszik mindenkinek a Win7 kezelő felülete - amit viszont könnyedén orvosolok 8.1 alatt is, például Stardock Start8 programmal...
Mindent figyelembe véve azért érdekelne a véleményetek: az új cuccra Win7 vagy Win8.1 rendszert tegyek? Ti mit gondoltok?
Én a helyedben most a 7-eset raknám fel azt már megszoktad.
Mert a hónap végére igérik a legújabbat a 10-est.
Persze nem kell beleugrani a 10-esbe hadd forjon ki.
Én most 8.1-et használok és szeretem de erősen szoknom kellett a 7-es után azért ajánlom hogy hagy ki és egyből 10 majd. A 10-est olyan január fele rakom én is fel a kedzedi hibákat hagy javítgassák még ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!