Hogyan tudom megmenteni a merevlemezemen lévő adatokat?
tegnap a laptopomra fel akartam rakni a win 7-et, amin előzőleg win 8.1 volt. Amikor a particionálási részhez értem ott kiírta,hogy nem lehet a merevlemez GPT stílusa miatt rárakni. Gondoltam ha leformázom jó lesz... és nem lett az. Tudom,hogy MBR-re kellene átkonvertálni, de a másik partición rajta vannak a közös családi fotók, amik viszont kellenének, és persze a win 7-et is fel szeretném telepíteni.
Hogyan tudom lementeni ezeket az adatokat, ha nincs oprendszer telepítve rá?(mert leformáztam)
Úgy, hogy kiveszed a laptopodból azt bele teszed a spanod asztalijába feltéve ha SATA csatlakozója van, ha igen akkor csak egy Sata kábel kell meg egy táp kábel a gépből.
A sata kábelt a te hdd-re a másik felét a spanod gépébe egy szabad sata csatlakozóra a tápkábel és indíthatod is. A biosba beállítod, hogy kezelje a gép azt újraindít és már a spanod windowszában ott a te hdd-d és mehet a lemásolás!!!☺☻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!