Érdemes UHD monitorban-ban gondolkozni? (2015. 06)
Figyelt kérdés
Gondolkozom a 5:4-es monitorom leváltásán, mivel az UHD elvileg a jövő, viszont marha drága.Szerintetek UHD vagy az egyszerü FullHD?
(Amire használnám :amatőr photoshop, lightroom, premiere pro,néha egy pici játék.)
2015. jún. 3. 20:07
1/6 anonim válasza:
annyira drága, hogy ezekre a célokra, amiket írsz jobb egy iMac, ami 5k-s szóval nem 4k!
2/6 anonim válasza:
NEM MONDOM BIZTOSRA, de láttam olyat, hogy az az 5K nem is 5K, mert csak 4K-ban megy, és feljebb nem tudod venni.
De amúgy mivel amatőr vagy, így egy FHD-s IPS monitort javasolnék neked.
Főleg, hogy 4K-ban játszani még nem lehet, egyedül a Titan X-el lehet élvezhetően, de azt megvenni......
3/6 anonim válasza:
ha UHD alatt Quad hd ra gondolsz szerintem már jobban megérné a 4K-s hiszen ...megéri mert fejlődünk :) eltudom képzelni 2 év múlva a fullhd olyan lesz mint most mondjuk a 4:3 képarány persze itt nincs összefüggés de szerintem érted,de csak ha persze megvan rá a megfelelő hardver
4/6 A kérdező kommentje:
2015. jún. 3. 20:28
5/6 anonim válasza:
Ha csak azt a hármat, akkor az ASUS-t javaslom.
6/6 anonim válasza:
Nekem is az általad linkelt 23 colos Asus FHD IPS monitorom van, és tökéletes választás volt. A színei gyönyörű valósághűek, ajánlom mindenfajta felhasználásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!