Jó ez a konfiguráció? 2015
Processzor: i5-4590 3.3ghz
Alaplap: MSI h97 PC MATE
Memória: Corsair 2X4GB 1600mhz
Videókártya; Sapphire R9 280X Vapor-X
Merevlemez: Western Digital 1Tb 64mb
Ház: Sharkoon Ma-W1000
Táp: FSP RAIDER 550W
A kérdés az lenne, hogy ezen kéne valamit még javítani? Sokat szenvedtem az összeállítással, remélem jó lett.
Én így venném
Raijintek Arcadia ház (8E)
XFX Pro 450W (15E)
Asrock B85M bulk (15E)
i5-4590 (57E)
1x8gb hyperx savage 1600 CL9(16E)
MSI R9 280X 3gb (77E)
WD ezex 1tb (16E)
Ez 22E-el olcsóbb mint a tied, de semmivel sem rosszabb.
Kijöhet i5-4690 proci +6E (i5-4690K proci +11E, ebben a lapban is húzható), és még 1x8gb memória is.
Jól szellőzik ha még egy 12cm ventit teszel előre mivel gyárilag csak egy van hátul (viszont ha poros a szoba, akkor naponta meg kell törölni az elejét egy mozdulattal, ha zavar, mivel ott szívja a levegőt), alsótápos, usb 3.0, használható kábelmenedzsment, szerintem szép letisztult, porszűrő minden fontos helyen, könnyű de mégis stabil. Kezelőgombok a gép tetején, ami nekem praktikus.
Örülök, hogy az oldala tömör és nincs venti hely sem, hiszen az szerintem csak belezavarna a légáramba. A meleg levegő pedig felfelé tud távozni magától is, oda nem raktam ventit, de nem is kell szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!