Éppen PC-t szerelek össze és véletlenül leöntöttem sörrel az alaplapot. Így ez kuka? Vagy ha megszárítom működni fog?
Figyelt kérdés
Most szárítom hajszárítóval. Mikor merhetem beüzemelni?2015. jún. 3. 01:25
1/14 anonim válasza:
Egy haverom tejjel öntötte le, kuka volt. Nem valószínű, hogy túlélte a sörös találkozást, legközelebb óvatosabban :)
2/14 anonim válasza:
Én inkább rengeteg rizsbe tenném bele 1-2 napra.
3/14 anonim válasza:
Alapos törölgetés valami antisztatikus ronggyal,esetleg gumikesztyűben,javaslom a ram foglalatokat fültisztítóval,és egyéb más ilyen helyeknek az alapos kipucolását,főleg ott ahol érintkező van,és mindenképp vár 1-2 napot,amíg újra bekötöd.Ja és csatlakozz valamilyen felekezethez egy két imára...De amúgy nem tartom annyira lehetetlennek hogy még használd...
4/14 anonim válasza:
Komolyabb LGA1150-es lapok egyébként csepp és páratűrőek.
6/14 anonim válasza:
Hajszárítóval elektronikát/műanyagot fújni a világ legostobább dolga, a sörtől nem lett volna baja, de ezzel simán kinyírhattad. Hagyni kell kiszáradni, magától. Ha egy vödör vizet öntesz rá, akkor sem lesz semmi baja, ha kiszárad mielőtt legközelebb bekapcsolod.
7/14 anonim válasza:
Ha nem volt áram alatt, semmi baja sem lesz. Bár sörtől is függ. A barba sörök ragacsosak lehetnek, amelyekben van karamell. A hajszárítózás azonban a tesztelt tűrési hőmérséklet fölé viheti az alaplapot, elengedhetnek a ragasztások, forrasztások, megsülhet a finom elektronika (szélsőséges esetben)
8/14 anonim válasza:
# 6/7 Gondolom maga nem szakmabeli ?? mert most maga is butaságot mondott.
Hallott maga a forró levegős forrasztásról? na az picit erősebb mint a hajszárító
9/14 anonim válasza:
#8, na és mi készül így egy lapon? A hajszárító is simán kitol 80 fokos levegőt, ami meg szépen megolvaszthatja a nem meleg tűrő részeket.
G.
10/14 anonim válasza:
6 os vagyok, azok, akik lepontoztak nem tudom melyik részébe kötöttek bele. Az egyik rokonom nagykerben dolgozik, néhány éve egy rohadt nagy esőzésben betört a pinceablak, és kb térdig ért a víz. Hagyták száradni a cuccokat egy hétig, és minden tökéletesen működött(nyilván a dobozokat bukták, de az volt a kisebb gond). Az alaplapokat meg nem akkora hőre tervezik, amekkorát egy hajszárító kitol magából, magától értetődő, hogy nem is bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!