Összeraktam egy gépet. Mit gondoltok? :D
sziasztok. nem értek a gépekhez de öszeraktam egyek. játékra kéne amúgy
ismerösőm mondta h gamer gépbe a vga a legfontosabb ezért néztem 4gigásat, és olcsó procit.
Asrock 970 EXTREME 4 alaplap 24.423 Ft
AMD Sempron 145 processzor 6.869 Ft
Crucial 8GB DDR4 2400MHz BLS8G4D240FSA memória 24.305 Ft
Asus GT730 4GB DDR3 GT730-4GD3 videokártya 25.898 Ft
Western Digital 4TB 64MB SATA3 WD40PURX merevlemez 47.226 Ft
FSP 750W Raider S 750 80+ tápegység 25.415 Ft
Zalman ZM-T3 fekete számítógép ház 7.117 Ft
+cpu hütő: Cooler Master DK9-9GD4A-0L-GP processzor hûtõ 660ft
lehet később tuningolnám a procit ezért választottam hütőt is
milyen öszeállítás?
köszi
Nice one, Mr. Troll!
De ha de ha nem troll kérdés, akkor fejbe lövöm magam.
Kösz a troll kérdést!
Várunk holnap is.
Ha valóságos: Akkor a pcx-en vannak tényleg jól összeállított gépek, nézegesd azokat.
Ha nem: Akkor meg jelentelek.
Proci: AMD Sempron gamer gépbe? Nevetségesen gyenge, a minimum egy FX 6xxx lenne vagy Intelnél egy jobb Pentium G, de inkább i5.
Memória: Szükséges a 2400MHz? Nem lenne jobb 2x4GB 1600MHz-es memória dual channelben, ráadásul olcsóbban?
Videokártya: DDR3-asat játékra nem veszünk. Ez a kártya így teljesen értelmetlen, gyenge az egész, és van rajta egy raklap csigalassú memória amit sosem használna.
HDD: Kell neked 4TB? Mire? HDD-ből 1-2TB-nál nagyobbat szvsz értelmetlen venni, mert ha megdöglik, annál több adatod vész el. Ebből a pénzből inkább vennél egy 1TB-osat és egy 120GB-os SSD-t rendszerlemeznek.
PSU: Ilyen gyenge gépbe fölösleges a 750W.
CPU hűtő: Nem jobb mint a gyári, amit a procihoz adnak. Pénzkidobás.
Összegezve: Kérj meg inkább valakit, aki ért hozzá.
Ezt olvasd el, hogy értsd meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!