Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ilyen esetben mit csináljak?

Ilyen esetben mit csináljak?

Figyelt kérdés

R9 270X Vapor-X kártyám 1 éves lesz 3 hónap múlva. A probléma az, hogy akármilyen játékot futtatok aminek nagy az igénye, pl GTA V, Watch Dogs egy idő után a kép csíkozódik, és bugosodni kezd. Ez tipikusan VRAM hibára utal. Azonban 1 órás stresszteszt semmilyen rendellenességet nem mutatott ki nekem, és már valamilyen GPU programmal is átvizsgáltam. A program 2 óráig ment és valami ilyet írt ki, hogy 0/244 és mindegyiket végigtöltötte 5-6 mp alatt, meg még mást is csinált, azonban hibát ez sem talált.

Mind a 2 játék eredeti, és mind1 ha lentebb veszem a grafikát, ugyanúgy ezt csinálja. Mivel a kártya cseregaranciás ezért visszaküldhetem még nekik, de ha nem találnak hibát én fizetek. Ilyenkor mit lehet tenni? Tudom, hogy valami nem oké benne, mert már csinált furcsaságot, de semmi sem találja meg benne a hibát semmilyen program.

Próbáljam meg, hogy a helyi infós boltban letesztelik és hátha ők találnak valamit?

2015. máj. 31. 10:21
 1/8 Trevor. ***** válasza:
A kártyán van gyári OC?
2015. máj. 31. 10:26
 2/8 A kérdező kommentje:
A hűtésre gondolsz? Igen van, rajta sose megy 60 fok főlé.
2015. máj. 31. 10:28
 3/8 Trevor. ***** válasza:
Nem, úgy értem, hogy gyári tuning.
2015. máj. 31. 10:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem nincs rajta semmilyen tuning, mindent a kezdetektől fogva gyári beállításokon használok, én nem nyúltam hozzá.
2015. máj. 31. 10:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Gariztasd. Sőt, a hibáról csatolj mellé egy fotót (lefotózod, kinyomtatod), az a biztos.
2015. máj. 31. 10:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak elég nehéz pont úgy elkapni a screenshot-tal a játékot hogy éppen bugol az egész. Esetleg videó nem tenné meg?
2015. máj. 31. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
a videót is le tudod utána screenshotolni\fényképezni szóval jó.. pedig szerintem is a gyári oc lenne a ludas de így is el tudod küldeni garanciára..
2015. máj. 31. 11:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem, de mi van ha ők meg nem találják hibásnak? Akkor meg én fizetek mindent. (pcx-nél vettem csere és szállítási garis is)
2015. máj. 31. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!