Ebben az esetben feltételezhető az hogy az IP kamerám gyári hibás?
Két eset miatt feltételezem azt hogy gyári hibás:
1: LAN hálózatban kábellel csatlakoztattam a PC-met az IP kamerával.Elindítottam a programot amivel rá lehet csatlakozni a kamerára,egy darabig minden jó volt tehát látszott a felvétel aztán csak úgy fogta magát a kamera és leállt.Nem tudtam újraindítani se.Ezt írta ki: "the device is offline,check network"
2: Ez esetben WAN hálózatról van szó.A telephelyen lévő wifis routerre csatlakozik az említett kamera.Itthonról próbáltam rácsatlakozni.Első alkalomkor sikerült,be is jött a kép.Utána kiléptem a programból és a második elindításnál már nem sikerült rácsatlakoznom a kamerára.A kamera ikon bejön tehát lehet hogy érzékeli a kamerát,nem tudom de amikor rákattintok akkor ezt írja ki "the device is offline,check network"
Megjegytés: Másik gépen is próbáltam,ugyanaz a hiba.Viszont azt észrevettem hogy eléggé felmelegszik a kamera,lehet ez a baj?Javítana valamit a helyzeten ha statikus IP-t adnék a kamerámnak?Bár elvileg ilyet DHCP-nél sem kéne csinálnia,az nem normális hogy csak úgy fogja magát és leáll.Vajon ez gyári hiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!